Las Vegas

Door ABAM - A long time ago

Hoi Allemaal,

Hier even weer een berichtje van ons, vanuit Amerika. Zondag hebben we eerst de verjaardag van Anne gevierd. Anoek en Marleen hebben slingers op en in de camper gehangen. Daarnaast hebben ze ook veel ballonnen opgeblazen, om daarna ook in en op de camper te plakken. Vervolgens via de Skype de felicitaties van opa, oma, henk, elsa en bram gekregen. Iedereen nog bedankt voor alle felicitaties.

Daarna zijn we naar het wildpark in Williams gegaan, waar we met de camper door het park hebben gereden. Nu bizons in het park gezien, maar die hadden we ook al in het wild gezien. 's Avonds in Williams uit eten gegaan, maar niet nadat we een schietvoorstelling op straat mochten beleven.

Maandag zijn we dan naar Las Vegas gereden. we zullen niet over de hitte klagen daar (42-45gr), maar wel over de belevenis van Las Vegas schrijven. Wat een immens theater. Een super belevenis van glitter en glamour. We hebben de 2e avond nog een show bezocht, Dancing Queen, muziek van Abba in de hoofdrol. Na 2 dagen wisten we ook hoe de bus op de boulevard werkte (de 1e avond bijna 2 uur werk gehad om bij de camping te komen, die toch werkelijk dicht aan de strip lag). Ook deze 2 nachten de ervaring van slapen met een airco aan, rot geluid maar altijd beter dan zonder, hoewel Anoek dik onder de dekens lag.

We hebben in Las Vegas wel enig overlast van mieren gehad, je snapt niet dat die beesten daar kunnen leven. De laatsten hebben we gewoon geroosterd in de oven, hadden ze daar maar niet moeten gaan zitten.

Vandaag. woensdag, zijn we weer uit Las Vegas vertrokken. We zitten nu in Isabella, vlak bij een meer (Lake Isabella), een woestijn dorpje, De route liep deels links achter de Death Vally langs. We zitten nu nog een klein deel verwijderd van Sequoia NP. Het park met de grote bomen naar we hebben begrepen.

Tot zover weer onze berichtgeving. Groeten ABAM

Reacties

opa en oma A long time ago

9/8 Janny en Wiebe zijn er.Ze hebben aardappelen uit eigen tuin en een meloen voor ons meegenomen.Ze hebben jullie verslag gelezen erg mooi.Anne nog gefeliciteerd met je verjaardag van fam. Boek.Groeten opa en oma, Janny en Wiebe.p.s. maken jullie foto,s van grote bomen?

Yvonne en Hans A long time ago

Hoi reizigers! Wat leuk om jullie reis te kunnen volgen. Net zoals de reacties, al kost dat Fries lezen me wel wat moeite. En idd, Las Vegas is een groot theater, maar wel een waanzinnige ervaring. Zelf vond ik Sequoia NP erg mooi. Als je onder aan zo'n boom staat, ben je zelf maar klein. Maar dat gaan jullie zelf ook zien. Geniet ervan! Groetjes, Yvonne

Betty lampe A long time ago

wat is dit toch leuk om jullie zo te mogen volgen!, super geniet er nog maar even van!,,,

Groetes Hessel, Kevin, Melany en Betty
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!