Grote bomen!?

Door ABAM - 12-08-2012 01:58

Hello everybody,

 

Na een ochtend zwemmen waren we van plan om naar het sequoia park te gaan, maar dan moet de camper ook meewerken in dat verhaal en dat was niet helemaal wat hij deed. Want met een lekke band kom je niet ver, en als je dan ongeveer anderhalf uur moet wachten op een hulp auto dan kan je beter maar even gaan jokeren!

Na een korte onderbreking (2,5 uur) konden we weer rijden en hebben we een camping opgezocht net voor het sequoia park. De volgende dag gingen we dan maar naar de bomen kijken, de verwachting was erg hoog gespannen (Anne had gezegd dat je er wel doorheen kon rijden) maar dat viel wel wat tegen. Toch was het een erg mooi park.

Vandaag zijn we op de camping gebleven in Coarnsville. Ook hier is het nog erg warm 40+ zeg dus maar gerust smoorheet!! Daarom hebben we lekker gezwommen en Beja heeft wat wasjes gedraaid.

O ja, we hebben gisteravond lekker gegeten in een steakhouse ( moet je maar eens proberen!). Morgen vervolgen we onze reis en is de bestemming Yosemite park.

 

Groetjes ABAM maar weer

  

Reacties

Betty 12-08-2012 16:12 {{button-9181}}

Wat maken jullie toch veel mee! Waaronder een lekke band! Mooi dat jullie zo genieten hoor !, geniet nog even van het mooie weer, hebben we hier trouwens nu ook!, alleen niet zo warm als bij jullie!, groetjes van om allemaal Betty

Aukje 14-08-2012 17:11 {{button-9285}}

Ha Beja,Anne, Anoek en Marleen,

wij zijn ook weer terug in het land, hebben ook genoten van 4 weken alleen maar mooi warm weer en kon nu eindelijk jullie belevenissen lezen. wow zeg, ziet er allemaal mooi uit en kan me voorstellen dat het enorm genieten is met zijn vieren van deze reis. Anne nog gefeliciteerd met je verjaardag. en jullie allemaal heerlijk verder genieten van deze mooie reis en het mooie weer. Leuk om het zo allemaal te kunnen volgen.

gr.Cees,Aukje, Conner en Manoek.

Baukje en Gerrit 14-08-2012 21:35 {{button-9299}}

Ben wat laat, maar Anne gefeliciteerd nog! Bea, bedankt voor de leuke bijdrage op de dvd..geweldig! Super feest gehad. Wat beleven jullie wat. Wel warm zo te lezen. Geniet ze verder. Groetjes...
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan