Richting West Coast

Door ABAM - A long time ago

Zijn we weer,

Zondag om een uur of half tien vertrokken naar Yosemite een park met vele gezichten. Eerst een heel bomen gebied en daarna rotsen, het was weer erg mooi en warm. We weten bijna geen termen meer om te zeggen wat we hebben gezien.

Daarna via Mono Lake gereden dit is een meer met wat aparte puntjes(rotspunten) erin.

Toen gingen we naar het spookdorp Bodie de weg hiernaartoe was niet alleen van asfalt, maar de laatste 3 mile was een gravel weg, de banden zijn nog heel. Dit dorp was vroeger een goudzoekersdorp rond 1850, mooi dat dit nog helemaal authentiek is en zo wordt gelaten.

Vervolgens ging de weg (door de regen) naar Lake Tahoe. Na een poosje rijden heb je op een gegeven moment wel weer trek gekregen dus de camping telefonisch  besproken en gaan eten. Maar dan ben je klaar met eten en is het langzamerhand al donker geworden en dan moet je de camping nog zoeken. Advies gevraagd aan de meneer van de pizzeria dit hadden we beter niet kunnen doen, maar naar anderhalf uur zoeken dan zie je het bordje KOA staan. GEVONDEN!

 

Maandag rustig opgestart en op weg gegaan naar San Fransisco!! Rond 6 uur waren we op de camping (gelukkig wel snel gevonden) we staan zo’n dertig mile boven San Fransisco (petaluma). Vannacht zelfs erg koud brrr temperatuur ineens ’s nachts 15 graden i.p.v. boven de dertig.

 

Vandaag met een bus vanaf de camping naar en door San Fransisco, lange broek aan, vest aan èn je nieuwe Vans (schoenen) . Golden Gate Bridge heeft hele dag in de mist gelegen. Dan is op een gegeven moment de batterij van de camera leeg. Dus het laatste uur geen foto’s meer kunnen maken, maar die zitten in ons hoofd.

Bey bey ABAM   

Reacties

Wijnbergertjes !! A long time ago

Leuk om al die verhalen van jullie te lezen !!
Volgens mij vermaken jullie je super goed, en zien jullie heel veel.
Ben nu al benieuwd naar al die foto's, jammer dat dan de accu leeg is in een stad al San Fransisco, maar ja dat mag de pret niet drukken.
Waar jullie nu zijn is het dus een stuk minder warm, ook niet verkeerd lijkt mij !!!
We wensen jullie nog heel veel plezier de laatste week, en we blijven jullie volgen !!!!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!