De Camper!!

Door ABAM - A long time ago

Hallo, Allemaal!

gisterochtend de camper opgehaald. kost maar 2 uurtjes maar dan heb je ook wat.

Mooie grote camper drie maanden jong en alles erop en eraan. ps. helaas alleen geen vaatwasser dus dat wordt 5 weken afwassen.

de eerste 300 miles ong. (500 km.) erop zitten.

de eerste nacht hebben we doorgebracht op een natuurcamping in de Rocky Mountains in clusief: Chipmunks en Wild Turkeys.

we staan nu op een KOA camping ergens aan de high-way, treinspoor, vliegveld en het industriegebied. ja iedeale plek zelfs Anoek&Marleen willen morgen hier wel snel weer weg opweg naar Yellow Stone Park waar we Anoek & Marleen hopen op een camping met zwembad, ps. Opa&Oma willen jullie 25-7-12 tussen half 6 en 6 de Skype standby zetten dan kunnen we even bijkletsen.

 

Reacties

opa en oma A long time ago

vanavond om half 6 zitten we paraat voor skipen.We zijn benieuwd. groetjes opa en oma

lutske A long time ago

Zo zeg wat een camper!! Wat zijn chipmunks en wild turkey? Ik kan me er wel iets bij voorstellen, maar niet helemaal. Lekker temperatuurtje ook. Leuk jullie zo te volgen.

Lutske en Rienk

Bert en Bertha A long time ago

Wat een kaboutercampertje(hihi). De meeste campers in The States zijn 2x zo groot.
Veel plezier in Yellowstone, knijper op de neus tegen de zwaveldampen!

Baukje en Gerrit A long time ago

Wat een mooie camper!! Afwassen is goed voor de contacten onderling, maar jullie zien elkaar natuurlijk de hele dag al. Maar, geniet ze. Ik ga vanmiddag weer werken en hier lekker opfris send vandaag, 20 graden, wolkjes, hmmm! doei, doei

Yvonne en Hans A long time ago

Hoi, die camper ziet er goed uit! Gaat vast lukken om daar 5 weken in te verblijven. En idd, samen afwassen is goed voor de social bonding. En wat die zwaveldamp betreft, het kan ook een beetje Brabantse jaloezie zijn die je ruikt. Ik zou nl. best willen ruilen, jullie de heerlijke Brabantse lucht en wij de damp in Yellow Stone Park, maar ik vrees dat ik me tevreden moet stellen met foto's kijken. Daar komen wij beslist voor naar Friesland. En meekijken op jullie blog is ook genieten. Groetjes!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!