Pismo Beach: The shoes

Door Loek Smeets - 02-08-2012 06:22 Na de avonturen met de zeedieren in Monterey (leuk, relaxed plaatsje trouwens) dinsdag door naar Pismo Beach. Een extra plekje langs de kust om nog ff te zwemmen en een beetje uit te rusten voor Santa Monica en Los Angeles. Voor het eerst gedoe om ergens op de goede Highway te komen, oprit afgesloten en nergens iets aangegeven... Onderweg steeds maar weer die zeemist en toen we aankwamen ... Lelijk, lelijk, lelijk! Ons hotel (motel) lag zo'n beetje langs de Highway,overal caravans, trailers en vakantiehuisjes, t zag er allemaal niet uit, de zon scheen niet, wat moesten we hier? Eerst lunchen, dat scheelde alweer, daarna deed de zon pogingen om toch tevoorschijn te komen en hebben Pim en Joske zelfs nog in zee gezwommen! En nu dat wat deze dag toch wel weer goed maakte: ons hotel lag niet alleen bij de highway, tankstations, Mc Donalds, maar ook aan een heuse outlet! En laten ze daar nu echte Supra Shoes hebben! OMG!!! Dat zijn de schoenen die Justin Bieber en Nial van 1D ook hebben! En ze hadden een paar in Joskes maat en goedkoop! De dag kon niet meer stuk, toen we even later (na een heerlijke maaltijd bij de Mac, 2e keer!)ook nog een Van's winkel zagen; 2e paar voor de helft van de prijs, dus weer bingo voor Pim en Joske! Wat een dag! Behalve de schoenen maar snel vergeten:-)

Reacties

Tineke 02-08-2012 08:29 {{button-8531}}

How dare you?
Een dag slecht te noemen als je maar liefst 3 paar geweldige merkschoenen gescoord hebt voor een leuke prijs in een outlet in Amerika! 😁
Pismo beach??? Whats That?
Liefs
X

rob smeets 02-08-2012 23:48 {{button-8608}}

hahaha,ben ik benieuwd, supra shoes ga ik gelijk op internet opzoeken heb ik toch wat gemis dan qua merken, kijk ook niet gelijk naar de voeten van bieber als ik zijn clips kijk.L.A yeeaa komen volgens mij ook steeds dichter bij de mexicaanse grens, handig die platte grond erbij.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan