Manhattan

Door Loek Smeets - 09-07-2012 02:35 Gisteravond, nadat we ff hadden gechilled, gingen we met de metro naar Brooklyn. Mama had eerst een verkeerde route aangewezen maar het was uiteindelijk toch goed gekomen. Daar stuk langs de East River gewandeld met heel mooi uitzicht op de skyline van downtown Menhattan! Toen liepen we rond om een eettentje te vinden. We vonden een Indiaas restaurantje waar we heerlijk hebben gegeten! :D Toen was t donker en zag de skyline er heeeeeeeel mooi uit met allemaal lichtjes :) Na wat foto's gemaakt gingen we terug naar de metro en naar het hotel. Vannacht regen en keiharde onweer gehad, best eng! Vandaag beetje uitgeslapen. Ontbijtje en daarna met de metro naar Harlem. Was heel bijzonder. Ze praatte daar heel grappig en zien er cool uit! Apollo theater gezien, geshopt, museum van zwarte kunst gezien. Heel mooi museum! Pim schoenen en zwembroek gekocht in een hele leuke winkel. Na de lunch met de metro naar Central park. Lekker gelegen en gelezen en muziek geluisterd. Daarna terug naar hotel. Papa en mama hadden wat eten gehaald, lekker gegeten en nu weer chillen :D Geschreven door Joske :)

Reacties

Tineke 09-07-2012 18:58 {{button-6885}}

Kunstige coole zwarte negers, in een zwembroek en schoenen uit een leuke winkel, in het apollotheater,tegen een prachtige skyline vol onweer en bliksem,met onbijt in een indiaas eettentje midden in central park..geen wonder dat mamma even de weg kwijt was..
Hoe gek kan een stad zijn?
liefs, ook van opa en oma; die waren gisteren in Gennep voor een barbeque,
X

rob smeets 09-07-2012 22:19 {{button-6901}}

ook erg leuk dat pim en joske nu stukken van amerika zien die ze eigenlijk alleen van de film kennen zou ik ook eens moeten doen, chill ze en hier gaat ook alles prima.

Arie 09-07-2012 22:31 {{button-6903}}

Wilde Loek weer wegrennen voor die grote negers in Harlem?
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan