Op weg naar Page

Door Loek Smeets - A long time ago Vandaag weer lekker een stukje rijden door het prachtige landschap van Arizona en voor het eerst ook door de Indiaanse reservaten. Bij het vertrek vanmorgen donkere wolken boven en in de Grand Canyon, weinig mooie uitzichten dus en uiteindelijk zelfs heavy thunderstorms ... Na een tijdje werd het zowaar droog en zagen we pas goed hoe overweldigend de natuur in dit deel van de USA is. Grote, droge vlakten, doorsneden met diepe canyons. Prachtige rode rotsen en nog rodere bergen, waar we met onze 6-cilinder Dodge dwars over heen moesten. In de loop van de middag kwamen we aan in Page, een zeer Amerikaans dorpje aan de oever van Lake Powell. Hier hebben we de eerste contacten gehad met de Navajo-indianen, die hun geld voornamelijk verdienen in de toeristische sector en dit vervolgens uitgeven aan zulke grote hoeveelheden alcohol, dat je hier en daar in Page groepjes slapende Navajo's ziet liggen ... Klukluk beetje moe zijn. Morgen verder!

Reacties

rob smeets A long time ago

hahaha,tja winnitoe en old shaterhand dat waren past echte cowboys en indianen.lijkt me wel eerrggg mooi allemaal,de grand canyon, en native indianen, het gebied wat je normaal alleen van films kent ziet er in het echt onvoorstelbaar uit denk ik.

Tineke A long time ago

Waar blijven de foto's!!!
Liefs,
X

wilmy A long time ago

Inderdaad, foto's! Ik kijk af en toe maar niks. Toch op z'n minst een fotootje bij de Grand Canyon?
Hoe was de Canyon nou? Ik neem aan nog overweldigender dan je je voorstelt van tevoren? En die Indianen, tsja, triest. Gongen jullie nou ook nog naar die grotten waar Indianen in hebben gewoond?
En nog wat gewonnen in Vegas?

Hier zijn intussen de zomerfeesten losgebarsten, Stijn is met Sam 'uit' en op z'n eerste avond al te laat thuis. Ze gingen even kijken bij de Matrixx. Hellep.

Met de poessje gaat het ook goed. Ze zijn nu echt leuk, worden ontdeugend en je kunt met ze stoeien. Eens kijken of we een keer een fimpje kunnen sturen.

Doei!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!