Lake Powell and the horse shoe bend

Door Loek Smeets - A long time ago Vandaag hadden we heel lekker weer. We gingen in de ochtend naar the horse shoe bend, dat is een bocht in de Colorado die op een hoef lijkt. Hier een fotootje, gemaakt met de iPad. http://www.flickr.com/photos/82738982@N06/7578610918/ Daarna gingen we naar de Lake Powell, waar Pim en ik heel lekker gezwommen hebben. Het water was zelfs een beetje warm :) Om half 2 gingen we met een indiaan in een hele coole auto naar de antelope Canyon, het was een heel ruig ritje door de woestijn. Er waren hele blije japanners of Chinezen die hele tijd als we over hobbels gingen moesten lachen en wiehoe riepen haha:D! Pim is trouwens onder het ruige ritje zijn pet verloren, het is afgewaaid. De Canyon was echt heeeel mooi!!!! Hier een fotootje: http://www.flickr.com/photos/82738982@N06/7578604448/in/photostream/ De mevrouw die mee was vertelde er heel mooi over en hielp met mooie foto's maken. Nu zijn we ff aan t uitrusten en zo weer misschien op pad. Geschreven door Joske

Reacties

Tineke A long time ago

Met blije japanners, ruige chinezen en een indiaan op horse shoes , in een coole auto ,door de woestijn ,zonder petje
maar met canon voor de foto' s ,op zoek naar antilopen ...
Hoe bijzonder kan een vakantie zijn?!
X

rob smeets A long time ago

ga nog ef proberen om de foto s te kijken hij wilde even niet laden. nederlanders mogen wel wat meer japans hebben,die hebben eigenlijk altijd wel een glimlach op. de enigste link die ik nu kan bedenken is dat jullie lekker hebben gezwommen in lake powell, en als ik nog effe wacht hier een baantje kan trekken op straat.

Arie A long time ago

Voor mij is nu even vooral belangrijk een foto van de Dodge en dan met name van 'what's under the hood': de 6-cilinder motor. Da's ook Amerika en ik begin nieuwsgierig te raken...In Oekraine heb ik overigens rondgereden in een Ford F150 pickup met 5.4 liter motor, 4x4. Nou jullie weer...Een foto van een ritje met de Dodge in the Grand Canyon, was dat niet leuk geweest? Met een dronken Indiaan erop? Ach, er zijn vast genoeg andere mooie plaatjes te maken. Ben benieuwd!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!