Woe 1 aug. 2012 - Beatty

Door Peter, Ellen & kids - A long time ago

 

We zoeken de camper weer op en installeren ons weer. Dan gaan we op pad. We zijn blij dat we Las Vegas gezien en meegemaakt hebben, maar het is ook een verademing om deze gekte en drukte weer te verlaten. Terug in ons campertje en terug in de natuur. We draaien op verzoek K3 en merken dat we de teksten haast al letterlijk kunnen meezingen.

Langs de snelweg staan regelmatig bordjes met “adopt a highway”. De bedoeling is dan denk ik dat je je stukje snelweg schoon houdt. Of je daar dan nog wat voor krijgt weten we niet. Soms hangt eronder nog een bordje met een naam van degene die het stuk snelweg geadopteerd heeft. Zoals Beatty postoffice of the Lions Club. We kijken of iedereen zijn werk goed heeft gedaan en ja, het kan er best mee door. Voor ons rijdt een wagen met aanhanger waar ineens een boel rook vanaf komt. Dat moet een van zijn banden zijn want hij verliest hele stukken band. Gelukkig heeft hij 3 wielen achter elkaar. Bij de afslag kijken we goed en ja, een band is helemaal weg. In stukjes achergelaten op de highway. Een troep geeft het wel. Hebben de adoptieouders weer wat te doen.

We mogen overigens niet door Dead Valley van de verhuurmaatschappij. Zomers kan het er namelik wel 50 graden C worden en het risico dat je je motor in elkaar draait is dan wel aanwezig. Wel jammer, want het schijnt erg mooi te zijn, maarja, ook wel logisch. Je moet er ook niet aan denken dat je met 50 graden met pech langs de weg moet gaan staan wachten. We rijden daarom dus om Dead Valley heen. 

We komen aan in Beatty, springen in het zwembad, spreken daar nog wat Nederlanders en maken in de camper een Nederlandse prak broccoli en aardappels. Is ook wel weer lekker, weer eens wat simpels.

Reacties

je moeder A long time ago

lieve allemaal peter van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog vele jaren erbij ook ellen milan fenna en jinte gefeliciteerd van ons jullie hebben wel mooi weer he beter dan hier want hier regent het steeds zo de vacanties van de oppas dieren zijn ook weer allemaal thuis andre komt ook vandaag weer thuis we hebben al een paar dagen s avonds een egel in de straat lopen die loopt nog rap ook zo jullie weten weer wat van ons en tot de volgende mail maar weer veel liefs en een dikke kus van onno willy en luna doeyituin
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!