do. 12 juli 2012 - Los Angeles

Door Peter, Ellen & kids - A long time ago

 

Do 12 juli 2012 – Los Angeles

Na een onrustige nacht zijn we rond half 8 uiteindelijk wakker. We gaan beneden in het hotel ontbijten en kunnen kiezen uit droge broodjes, zoete broodjes of een combinatie van beiden. De kinderen vinden het niet zo geweldig en nemen uiteindelijk genoegen met een halfrijpe banaan. We bellen het verhuurbedrijf om een afspraak te maken om de camper op te halen. Dat kan om 13:00 uur. De afstand naar de bekende dingen zoals de Walk of Fame is te ver, dus we gaan lopend de buurt wat verkennen. De palmbomen oogsten veel bewondering bij de kinderen. Alleen de kokosnoten ontbreken nog, die moeten we nog zien te vinden.

Enfin, doordat de taxi erg lang op zich laat wachten komen we een half uur te laat bij het verhuurbedrijf aan en zo komt het dat onze camper al aan anderen is vergeven. Die van ons moet nu eerst schoongemaakt worden en dat kost tijd. Uiteindelijk ‘krijgen’ we hem en hij is erg leuk. Het aantal kastjes lijkt in eerste instantie wat weinig maar dat blijkt alles mee te vallen. Na het inruimen hebben we zelfs ruimte over. Uiteindelijk rijden we pas rond 3-en weg. Peet heeft de primeur en mag als eerste rijden. Best even spannend, in zo’n groot ding! We moeten op zoek naar een Wall-mart; dat is een supermarkt waar ze van alles verkopen, ook zitverhogers. En die hebben we nodig (verplicht onder de 6 jaar). We hebben een plattegrondje mee en hij moet een paar straten verderop zitten. Al rijdende komen we er echter achter dat het plattegrondje wel heel erg vereenvoudigd was en dat er veel straten ontbreken. De Wall-mart laat zich niet vinden vandaag. We gaan naar een andere supermarkt en halen snel wat eten. Dan op zoek naar de camping die we gereserveerd hebben. Ook die is moeilijk te vinden. Uiteindelijk de juiste straat gevonden. Maar de straten zijn oneindig lang; we beginnen bij nr. 6455 en moeten naar 223. Nog even te gaan dus. De kinderen zijn het zat; hebben slaap en honger en wij maar roepen dat we er bijna zijn. Dat het nu echt niet lang meer kan duren. We verliezen denk ik alle geloofwaardigheid. Maar goed, we tellen netjes de huis- nummers af maar als we bij 3000 zijn wacht ons een verrassing; de nummers lopen weer op! En de straat is nog steeds hetzelfde. Rare jongens, die Amerikanen. Maar goed, we keren om en rijden de andere kant op. Dat gaat beter. De kinderen hebben het opgegeven en zijn intussen alledrie in slaap gevallen. Toch nog wat last van het tijdsverschil. Fenna ligt met haar hoofd op Milan’s schouder en Jinte is er gewoon bij gaan liggen met gordel en al.

Maar uiteindelijk is het gelukt, rond 19:00 uur rijden we de camping op en Peet weet de camper in een enkele manouvre al te parkeren. Dat valt niet tegen. Het warme eten vervangen we door een broodje en dan is het de hoogste tijd om te gaan slapen, voor de eerste keer in onze gezellige camper.

Om 21:30 klinken er harde knallen buiten. Het is het vuurwerk van Disneyland, waar we vlakbij zitten. Fenna wordt wakker en begint te huilen. Ik haal haar uit bed en neem haar bij me op schoot. We gaan voor het kleine raampje zitten en samen kijken we gezellig naar het vuurwerk, waar we een supergoed uitzicht op hebben. 

Reacties

opa sjaak A long time ago

vermoeiend en toch leuk eindelijk in de camper en nu de wereld in
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!