Di. 17 juli 2012 - San Diego

Door Peter, Ellen & kids - A long time ago

 

Vanochtend op pad om naar the Midway te gaan, een Amerikaans vliegdekschip dat tot 1982 in de vaart is geweest. Daarna is het verder gegaan (blijven liggen eigenlijk) als museumschip. We zien vanuit de auto al een groot grijs gevaarte liggen en Fenna vindt het helemaal leuk dat er een vliegtuig op een boot past. Eerst even parkeren. Als we een plek aan de rand kunnen vinden, zodat de camper over de rand hangt, hoeven we maar voor 1 plek te betalen. Zo niet, dan voor 2. Helaas zijn de randplekken vol, dus dan maar voor 2.

Als we richting ingang lopen hangt Jinte bij mij in mijn armen en is gloeiend heet. Ze kan eigenlijk niet op haar benen staan van de koorts en wil maar een ding: slapen. We besluiten dat Jinte en ik dan maar in de camper blijven. Uiteindelijk wil Fenna dan ook niet mee. Oke, dus Peet en Milan gaan samen. Fenna en ik kletsen wat in de camper en doen een spelletje terwijl Jinte slaapt. Na 1,5 uur komen ze weer terug en Milan is er helemaal vol van. Heel indrukwekkend zo’n groot schip met allemaal vliegtuigen, straljagers en helikopter. Sommige hadden zelfs nog torpedo’s, vertelt hij enthousiast.

Enfin, het slapen heeft Jinte goed gedaan en we vertrekken weer richting camping. Achterin hoor ik dat Milan uitleg geeft aan Fenna en Jinte over zaadjes en eitjes die samen babies worden. Het klopt allemaal vrij goed alleen het laatste “nou, en als een baby groot genoeg is, wordt ie uit z’n mama’s buik gehaald” klinkt toch wel als een erg vereenvoudigde weergave van de harde werkelijkheid :). Ik laat ze nog maar even in de waan.

We nemen nog een verfrissende duik in het zwembad (behalve Jinte uiteraard) en daarna lopen we richting shoppingmall en eten daar een hapje. 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!