dag 10: Yellowstone Park

Door Tom en Ans van Selst - 26-07-2012 05:43

Vandaag zijn we eerst naar verschillende uitzichtpunten van de Yellowstone Canyon gereden. Dit is de Grand Canyon in het klein. Je ziet de waterval van de Yellowstone River die in de canyon stort en de canyon. Hieronder zie je een foto van beide.

Hierna zijn we de bovenste loop gaan rijden. Deze voert ons langs verschillende uitzichtpunten en o.a. Mammoth Springs. Ook dit heeft te maken met  vulcanische activiteit.. Het hele park is een grote rustende vulkaan. ( het is wachten op de grote knal, maar ja dit kan ook nog jaren misschien wel eeuwen duren)

Hieronder het mooie kleurenspel van Mammoth Springs

Na de wandeling bij de springs hebben we de route vervolgd. Onderweg een smal weggetje ingedraaid waar we toevallig mamma beer met 2 jongen tegen kwamen.(yogi beer nog niet gezien)

Vandaag ook weer mooie temperaturen (27 graden) en zonnig weer. Morgen verlaten we het park en gaan we richting Glacier Park met een tussenstop in Missoula.

Groet en misschien tot morgen

Reacties

Rinus en Sharline 26-07-2012 18:09

Wederom prachtige plaatjes van jullie reis door Amerika. Jullie zien veel verschillende dingen, dat zie ik wel aan de foto's. Morgen weer op weg naar een nieuw avontuur. Geniet ervan.
Groetjes Rinus en Sharline

Maria 26-07-2012 18:31

Ik blijf zeggen ... het lijkt wel Canada! Hartstikke mooi, dus! Ik ben erg benieuwd naar ál jullie foto's.

Jullie Piet zingt zijn best. Hij heeft het bijzonder naar z'n zin. Dat zal wel komen door het mooie weer (ja, ja ... ook in Nederland ... zolang het duurt).

Nog heel veel plezier. Groetjes van Maart& mij.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 7 dec @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan