New York

Door Dick&Mieke - 18-09-2012 00:58

Hallo allemaal,

Zaterdag 15 sept.

Eindelijk tijd voor een berichtje te maken voor het thuisfront. Zaterdagmorgen vroeg opgestaan ongeveer 4 uur en om half 5 richting Schiphol gereden. We moesten om 6 uur inchecken en om half 10 vertrok het vliegtuig. Om 12 uur voor de middag Amerikaanse tijd waren we geland. Na een uurtje waren we in ons hotel, we hebben een kamer met z'n drieen. Nadat we de bagage in de kamer hadden gezet zijn de stad ingelopen. Het hotel ligt aan Central Park dat is heel erg groot. Om een uur of 8 s'avonds zijn we gaan slapen want we waren al een uurtje of 21 wakker.

Zondag 16 sept. 

Om een uur of 7 s'-morgens waren we al wakker, ontbijt gehad in de buurt. Toen zijn we weer naar de stad gelopen waar we de tickets voor twee dagen hop on hop of bus konden ophalen. Die bus brengt je naar alle bezienswaardige plekken in de stad. We waren uitgestapt bij het 9/11 monument dit was erg indrukwekkend. Je beseft dan heel erg wat er toen gebeurt is kippevel-momenten !! Times square en broadway is ook geweldig om te zien al die lichten en kleuren. S'-avonds lekker gegeten bij een Italiaan, Dick was zo moe dat hij aan tafel zat te slapen. Op de terugweg hadden we maar een taxiegenomen.

Maandag 17 sept.

Vanmorgen wat uitgeslapen tot een uur of half 9 en met een taxi naar de stad gegaan. Eerst ergens ontbeten en weer op de bus gestapt. Vanmiddag zijn we met de ferry naar het vrijheidsbeeld gevaren erg leuk, de tocht duurde anderhalf uur.Het was schitterend weer, morgen schijnt het weer hier heel slecht te worden, veel regen en onweer. Maar dan zitten wij in het vliegtuig.

Zometeen gaan we nog wat eten hier in de buurt en vroeg naar bedje want we worden morgenvroeg om kwart over vijf opgehaald. We moeten om 8.40 vliegen naar Denver waar we dan de camper ophalen bij Moturis en begint de vakantie pas echt!!

 

Reacties

Astrid 18-09-2012 09:58 {{button-10422}}

Kei leuk om te lezen wat jullie daar allemaal doen.
Nog een hele mooie vakantie gewenst

Saskia 18-09-2012 10:29 {{button-10425}}

Hey saampjes,

leuk van jullie te horen en fijn dat jullie het naar jullie zin hebben.
Uh Michiel: uitgeslapen tot half negen??? Goed om te weten haha!

Marij 18-09-2012 13:13 {{button-10431}}

Maand.17sept.heeft marieke bij ons gegeten gezellig .s'avonds was ze alleen maar ze ging lekker in bad en dan naar bed. Met Teun ook alles ok woont nu bij ons maar als het druk wordt even rusten in de bench vind hij ook goed .kreeg van wil een sms dat ze weer thuis zijn .verder modderen we maar heen. Wij wensen jullie nog veel plezier .tot horens.gr Rien Marij en natuurlijk marieke

Lilian 19-09-2012 19:19 {{button-10490}}

Hey daar jullie drietjes, ik volg jullie blog op de voet. Rij wel veilig. Veel plezier nog,liefs lilian
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan