Op weg naar Arches

Door Dick&Mieke - 27-09-2012 06:25

Dinsdag 25 sept.

Vanmorgen om een uur of half tien weggereden van de camping in Salt Lake City op weg naar Arches National Park. De weg daar naar toe was weer even prachtig, de bomen de struiken die geel en rood aan het kleuren zijn, de kleur van de herfst. Arches is bekend om zijn rode rotsen, grillig van vorm. Nergens ter wereld liggen zoveel natuurlijke bogen bij elkaar. In Arches vind je meer dan 2000 exemplaren de een nog mooier dan de ander. We stonden op een camping in Moab dat is een heel toeristisch mooi plaatsje. 'S-avonds om om een uur of 6 waren we naar Arches Nat.Park gereden om de zonsondergang te zien. Het was nogal bewolkt zodat je hett effect niet zo mooi op de foto krijgt. Om een uur of acht waren we terug en zijn we gaan eten in her dorp bij een grill-restaurant we hadden daar (ik en Dick) een lekkere dikke rib-eye en Michiel weer een hamburger die lust ie wel tien.

We hebben nog steeds geprobeerd foto's te uploaden maar dat lukt niet omdat de internetverbindingen steeds wegvallen, misschien lukt het beter als we ergens in een grote stad zijn.

Woensdag 26 sept.

We reden vanmorgen om een uur of twaalf weg van de camping en zijn opnieuw naar Arches Nat.Park gereden want we hadden nog niet alles gezien want het was al donker gisteren avond. Het was weer een prachtige dag heel veel natuurschoon en hebben ook nog een flinke wandeling gemaakt van anderhalf uur. 'S-middags zijn we weggegaan en nu staan we in Monument Valley Camp Park dat is in het Navajo gebied, dit is een indianenreservaat. De bodem is hier rood gekleurd, alles is ook erg stoffig omdat het hier erg droog is. We hebben net weer gebbq-ed voor de afwisseling geen vlees maar vis, grote garnalen en tilapia.

Dalijk weer naar bedje toe en morgen willen we naar Page Lake Powell.

Groetjes van on drietjes 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

Saskia 27-09-2012 08:56 {{button-10719}}

Ook al lukt het niet met de foto's, Google laat zien dat jullie nu echt in een heel mooi stukje zitten! Wat een uitzichten zeg! Geniet maar lekker!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan