Terug naar de kust

Door Frans en Jolanda Voss - A long time ago

Hallo allemaal, langzaamaan komt het einde van deze vakantie in zicht, we gaan weer terug naar de kust waar het allemaal begon, de westkust aan de Stille Oceaan. Via 60 kilometer drukke snelweg zijn we Anaheim en Los Angeles uitgereden, waarna we via een stukje van highway 101 (Pacific Coast Highway) richting Lompoc reden. Onderweg zijn we enkele keren langs de kustweg gestopt en later in Santa Barbara, een stadje waar veel goed bemiddelde, oudere Amerikanen zijn neergestreken. Een leuk stadje waar, zo leek het, ook wel veel minder vermogende Amerikanen verblijven (zwervers dus). De volgende stop na Santa Barbara was het stadje Solvang, een stadje dat als Deense nederzetting begon en waar nu de Deense sfeer in stand gehouden is. Veel winkeltjes met Deense producten en straatjes die er Scandinavisch uitzien. 

Daarna doorgereden naar Lompoc, waar we overnachten. Morgen toeren we verder via de costal highway naar Salinas, onze laatste stop voor we weer op het vliegtuig stappen. 

Hans: ons vluchtnummer is United Airlines vlucht 58. we moeten volgens schema op donderdag 2 augustus om 8:20 uur Nederlandse tijd op Schiphol landen.

Groetjes, Jolanda en Frans

Reacties

de duipjes A long time ago


nog even en de geweldige reis is weer voorbij maar jullie hebben het wel gedaan samen.
een hele ervaring rijker.
we wensen jullie een goede terug reis en hopen voor jullie,dat die voorspoedig gaat zonder vertragingen.
bedankt nog voor de mooie foto"s en tot ziens.

De Wesseltjes A long time ago

Hoi, zo het zit er bijna op.Nog even en het gaat weer terug naar Nederland. Echt een geweldige reis en dank het internet ook voor ons een leuke afwisseling. Bedankt voor de berichtjes en de prachtige fotos. Kom goed naar huis en een hele dikke pakkerd. Cieltje en family. p.s moet je extra betalen voor de indiaan??? Stop hem maar in de koffer ;-))

De Wesseltjes A long time ago

Uhum,ik heb even de foto,s bekeken. jolanda je moet nog even blijven. Zo heel echt bruin zijn je melk benen nog niet. Dat gelooft geen mens dat je op vakantie bent geweest. Zonnebank zusje!!!!!

Ans A long time ago

Zoals al eerder geschreven is het erg leuk zo een reis als jullie maken via internet te kunnen volgen. De techniek staat voor niets. Nog veel plezier de laatste dag en een hele goede terugreis.

Kevin A long time ago

Hallo ouders. Vakantiegroeten vanuit Nice!

Frans en Jolanda Voss A long time ago

Iedereen bedankt voor de fijne reacties, het was heel leuk om via een blog de vakantie-ervaringen met jullie te delen! Kevin, heel veel plezier verder, geniet ervan!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!