De Pacific Coast Highway

Door Frans en Jolanda Voss - A long time ago

Dag allemaal,

We zijn begonnen met onze laatste vakantiedag hier in de States. We zijn over de Pacific Coast Highway naar Salinas gereden. Deze highway is in veel Hollywood-films te zien. Het is dan ook een prachtige weg om over te rijden. Ruim 170 kilometer vol met mooie bochten, stijgingen en dalingen en prachtige uitzichten, soms pal aan de Stille Oceaan, dan weer honderden meters erboven. Aan het begin zijn we even neergestreken in een klein kustdorpje, dat zo voor de film Jaws gebruikt zou kunnen zijn. Jolanda kreeg daar kennis met een enthousiaste aanbidder (zie foto). Na dit dorpje zijn we rustig aan over de highway doorgereden, regelmatig stoppen bij de vele uitzichtpunten, waar je ook allerlei dieren kon tegenkomen, waaronder grondeekhoorns en walrussen. 

En zo komen we bij ons laatste hotel, op onze laatste vakantiedag. Vannacht staan we vroeg op (03.00 uur) om op tijd ons vliegtuig te halen. Eerst weer een binnenlandse vlucht naar Houston en van daaruit door naar Schiphol. In totaal hebben we ruim 4300 kilometer rondgereden door dit prachtige deel van het continent. Het heeft een vakantie opgeleverd om nooit meer te vergeten!

Dit was het laatste verslag van onze vakantie. Iedereen de hartelijke groeten, bedankt dat jullie via deze blog onze vakantie mee hebt willen beleven en nogmaals dank voor alle leuke reacties. Tot gauw!

Frans en Jolanda

 

Reacties

veltmannetjes A long time ago

Sorry, even geen tijd gehad om jullie reisverlsga te lezen. Nu even een inhaalslag gemaakt. Mooie reis, mooie plaatjes. Wij wensen jullie een hele goed terugreis en we zullen alle verhalen waarschijnlijk nog wel horen.

Groetjes
De Veltmannetjes

Frans en Jolanda Voss A long time ago

Dag Veltmannetjes,

we zijn inmiddels weer thuis na een lange vermoeiende reis. De verhalen hoor je inderdaad later nog wel.

groetjes,

Frans en Jolanda
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!