Get your kicks on route 66

Door Frans en Jolanda Voss - A long time ago

 

Dag allemaal,

Vanmorgen hadden we een hectische start in Flagstaff. We waren zo'n 10 kilometer op weg, toen we erachter kwamen dat het fototoestel nergens te vnden was. Als de wiedeweerga teruggereden naar het hotel en daar alles nagezocht en nagevraagd. Helaas vonden we het toestel niet terug. Waarschijnlijk heeft Frans (wie anders?) het bovenop de auto laten liggen. Gelukkig zetten we elke dag een backup van de foto's op de laptop, dus die hebben we wel. We zijn gelijk naar de Wallmart gegaan en heben daar een nieuw toestel gekocht, zodat we foto's kunnen blijven maken. 

We zijn vandaag over een deel van de route 66 gereden, ongeveer 230 kilometer. De gehele route voert van Chicago aan de oostkust naar Los Angeles aan de westkust. De route voert langs veel dorpjes in het binnenland, waar men heeft geprobeerd de sfeer en stijl uit de 50er en 60er jaren te laten herleven. Dat levert vaak heel mooie situaties en plaatjes op. 

We zitten nu in Laughlin Nevada, in een superluxe resort, met casino op de begane grond en een prachtig uitzicht vanuit onze kamer op de 14e verdieping (zie laatste foto). Inmiddels is het wel weer over de 100 graden Fahrenheit, lekker warm dus, net als bij jullie.

 

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!