1e reisverslag - Denver/Rocky Mountains

Door Bolding/den Hartog - A long time ago

Colorado, Estes Park, 28 juli 2012 Hey, you guys! Zo worden we hier aangesproken door de lokale bevolking van Colorado. Na een lange reis van Amsterdam via New York kwamen we in Denver aan op woensdagavond 25/7. Daar heerlijk geslapen in een king size bed. De volgende ochtend werden we opgehaald om ons tijdelijke mobiele huis op te halen. Wat een luxe! Een camper met alles erop en eraan; zelfs de t.v., oven en magnetron ontbreken niet. Na het ophalen van de camper boodschappen gedaan in een mega supermarkt. De campers moesten volgeladen worden met voldoende proviand voor een aantal dagen. Daarna direct de vuurproef: door de bergen van de Rocky Mountains. Onderweg bezochten we het stadje Nederland. Het deed denken aan een stadje uit een ouderwetse cowboyfilm. Vrijdag 27/7 hebben we genoten van een prachtige wandeling en vergezichten. Het valt op dat de bevolking heel vriendelijk is. Je wordt overal begroet en men maakt graag een praatje. Zaterdag rijden we verder door de Rocky Mountains richting Grand Junction. Op de campings valt het op dat onze campers in het niet vallen bij de enorme bus campers waar de Amerikanen in " kamperen". Ook in restaurants valt het op dat de Amerikanen gewend zijn aan grote porties. We verheugen ons erg op wat elke dag ons brengt. Tot de volgende keer, we weten nog niet wanneer want dat hangt af van de beschikbare Wifi verbinding. groeten van PeBeGeWie

Reacties

loes struik A long time ago

Hey guys, leuk om te lezen dat jullie een goede heenreis hebben gehad. Ben benieuwd naar de foto's van jullie camper. Geniet ervan!!

Carlijn A long time ago

dus toch wifi gevonden.. (of nu al gezwicht voor de macdonalds?)
Benieuwd naar de foto's. Veel plezier! xx

Hans en Ellen A long time ago

Wat een avontuur al zeg. Alles is anders dan in ons landje. Leuk om jullie te volgen. Ben ook benieuwd Naar alle fotos. Heel veel plezier!!

hilly en teun. A long time ago

mooi dat de eerste ervaringen goed zijn met de camper en is het ook vakantie weer?

Frits e Adele A long time ago

Wat leuk te lezen dat jullie dezelfde ervaring hebben met de Amerikaanse mensen als wij hebben gehad. Het woord camper heeft in de USA idd een andere betekenis :)
Goede reis verder

alberta A long time ago

Hoi luitjes,ik zat net "onze" oostenrijkse bergfotoos te be-kijken, maar die vallen weg tegen de rocky mountains!t.v in de camper, betekent dat 's avonds Olympische Spelen kijken? Is het erg heet? tot de vlg x alberta

Thijs en Greetje A long time ago

Hey guys,
Leuk om jullie te volgen. Veel plezier, maar dat is er wel zo te lezen. We kijken of het ook lukt jullie te volgen vanuit Bloemendaal.Veel plezier en fijne reis.
Lieve groet van Thijs en Greetje

hans en willy A long time ago

Hoi allemaal, wat leuk om jullie eerste ervaringen mee te beleven. we horen heel graag meer. veel plezier en groetjes van ons !!

hans en willy A long time ago

Hoi allemaal, wat leuk om jullie eerste ervaringen mee te beleven. we horen heel graag meer. veel plezier en groetjes van ons !!

Hedwig A long time ago

That's freaking awesome you amazing guys! Have fun, god bless you;-)!

cor en iet de boer A long time ago

het sounds allemaal very good, het doet ons terugdenken aan NZ. Elke dag iets nieuws.
Geniet er van en tot de volgende briefing.

Stefan A long time ago

Hey! Fijn dat alles goed gaat. Hier staat het huis ook nog gewoon overeind ;). Geniet ervan!

Arnoud A long time ago

Hidy folks,
In de States kun je natuurlijk niet met een vouwwagentje aankomen, lekker camperen dus! (al is het dan een kleine... ach, size doesn't matter zeggen ze. Hoewel, ons advies: nooit iets large bestellen in de VS :)

Tot de volgende update!

anneke v.d. Wal A long time ago

Hoi,
Leuk om jullie te volgen. Goh krijg veel zin in Zuid Afrika als ik dit lees. (z'on grote camper lijkt me super ben natuurlijk een kombuisje gewend). Lieverds enjoy the trip. Greetings Anneke en
Wim Q

bea A long time ago

ik ga me aboneren, vind het leuk om jullie semi live te volgen!! Veel plezier!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.