2e reisverslag - Rocky Mountains/Grand Junction

Door Bolding/den Hartog - A long time ago

28 juli Estes Park. 's Ochtends vertrokken uit Mary's Lake dwars door Rocky Mountains met de campers omhoog naar the highest point 3713 meter. Een schitterende tocht met indrukwekkende rotsformaties, af en toe een beetje "billenknijpen" bij het zien van de afgronden.

De volgende camping: erg basic; schijten op een wc met een gat in de grond (hoezo luxe camper?) en een kampvuur maken om de dames warm te houden. Wel een hele mooie locactie aan een meer Willow Creek genaamd, vlakbij Grand Lake.

29 juli Grand Junction. Vanaf Grand Lake zijn we verder getrokken, plm. 250 mijl westwaarts, ook weer een indrukwekkende tocht langs het wintersportgebied Colorado Springs. Prachtig waren de roodachtig gekleurde rotsformaties van de Glenwood Canyons. Adembenemend mooi !!! Later werd het landschap wat minder bergachtig, maar ook weer fascinerend mooi: de Roan cliffs en de Bookcliffs.

De volgende camping was even zoeken in het grote en uitgestrekte Grand Junction, een vuurtje was niet nodig, zwemmen konden we wel in een privezwembad.

 

 

Reacties

Hedwig A long time ago

Klinkt allemaal top! En waar blijven de foto's? Ben erg benieuwd! Liefs

jan en Alie A long time ago

Ja het is een achtergebeven gebied,ze lopen daar zon 30 jaar achter met de muziek.Hello josefine,en Wullie Bulie zijn nu de hits daar.
En mooi dat wij thuis vroeger ook een ,,schiethuus,,of wel een plee hadden,was je snel gewend aan het ,,gemakkie,,

Harrie en Neeltje A long time ago

Klinkt goed allemaal. Wat zijn jullie al vroeg aan het schrijven! Veel plezier en voorzichtig aan langs die afgronden. Hartelijke groeten.

moeder A long time ago

dit is een tweede poging ik geniet met jullie mee door jullie berichten ook via de atlas de plaatsen opzoeken.groet
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!