13e reisverslag - Las Vegas (dag 2)

Door Bolding/den Hartog - A long time ago

Eerst even de excuses voor de typfouten in de verslagen, maar zoals reeds eerder vermeld is het af en toe behelpen met de weblog. Bovendien hadden we gisteravond te maken met een kleine stroomstoring zodat het verslag getypt werd in een snikhete camper, niet bevordelijk voor de concentratie.

Goed, dag 2 in Las Vegas, zondag 12 augustus. Tot aan een uur of 3 rustig aan gedaan, uitslapen tot 9 uur, koffiedrinken onder een grote boom in de schaduw en natuurlijk zwemmen. Daarna weer naar de Strip, deze keer afzonderlijk. G en W zijn met de lift in slechts 37 seconder naar het uitzichtpunt van de Stratosphere gegaan, de 350 meter hoge toren met een prachtig uitzicht over de stad en de daarachter gelegen woestijn en bergen.

P en B en even later G en W ook hebben nog een paar themahotels bezocht. Mirage met schitterende exotische regenwouden; New York New York met een achtbaan; Treasure Island waar juist een spectaculaire show werd uitgevoerd door piraten in een lagune op 2 levensgrote piratenschepen. Natuurlijk hebben we nog weer genoten van de neonverlichting en redelijk op tijd terug gegaan naar de camper.

Maandag moeten we de langste rit van de vakantie maken, namelijk naar Mono Lake, meer dan 500 km, dus op tijd opstaan. We weten nog niet waar we terecht komen en of we Wifi hebben, dus het zou kunnen zijn dat het volgende verslag iets op zich laat wachten. Voor zover was dit Las Vegas, groeten van ons allen.

Reacties

Hedwig A long time ago

Nog niet al het geld opgemaakt met gokken;-)? Goede reis! Groetjes

Andrik A long time ago

Klinkt weer leuk. Veel plezier nog komende dagen en succes met de komende reis! Is het 1 lange rechte weg van 500 km??
Groeten

@Hedwig: Carlijn, Stefan en ik hebben al een leuk bedrag ontvangen uit Amerika. Maar misschien hebben jouw ouders minder geluk gehad in Las Vegas... ;)

bea,zus van dan A long time ago

superleuk hoor jullie zo gedetailleerd te wolgen (oh sorry,typefoutje, hier ook hele mooie temperaturen, maar ja niet zo'n indrukwekkende omgeving)

Hedwig A long time ago

@Andrik: kijk zulke dingen zijn goed om even te weten. Ik verwacht deze week nog wel een mooi bedrag op mijn bankrekening.
@P en B: mijn rekeningnummer hebben jullie wel.

Henny A long time ago

Wat een leuke verslagen en mooie foto's, haast niet te geloven wat jullie daar zien.
We wensen jullie nog veel plezier en goede reis.
Groeten Henk en Henny.

Thea & Berend A long time ago

Blij te lezen dat het allemaal zo goed gaat en dat het jullie stoutste verwachtingen overtreft. Elke dag nog 'Aah en Ooh' beter kun je het niet krijgen. Het enige wat ik mis is het bericht dat jullie de hele vakantie in Las Vegas hebben terug verdiend. (volgens mij hebben jullie ietsjes verloren?) Blijf genieten en hou de campers tussen de lijntjes naar Mono Lake. Groetjes Thea & Berend.

henk jan A long time ago

mooi man,de foto's zijn indrukwekkend. waren er in LV ook grieken te gokken?; kunnen wel een paar pennies gebruiken....
Nu onderweg 5oo km, ach waar heb je het over in zo'n groot land (2x 11 stedentocht).
Nog heel veel plezier daar in het wilde westen!

hans en willy A long time ago

hoi allemaal,
wat een belevenis daar in Las Vegas, echt bizar hoor!dan hebben wij hier maar een tam bestaan. afgelopen zondag stuk linde vallei gefietst, vonden we ook best wel mooi.
"ha, ha"
goede reis verder en liefs van ons!

alberta A long time ago

Ha! Sinds de post vanmorgen is geweest, snap ik waarom jullie zonodig naar L V moesten! Stop die volle sok maar goed weg. Sterkte met die 500 km; wij fietsten de helft in 3 dagen met een lekke band, wens ik jullie niet toe in die hitte. liefs

Joke Zantman A long time ago

Mooie foto's en geweldige verhalen. Wat een belevenis.
Ik begin jullie nu pas te volgen, ik ben de komende dagen hier wel zoet mee!
Liefs van Bernard en Joke
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!