Las Vegas en Bryce Canyon

Door Servaas Cornelis - A long time ago

Omdat gisteren de internetverbinding in Las Vegas niet stabiel genoeg was, nu een bericht over gisteren (4 augustus) en vandaag (5 augustus)

Las Vegas

De rit van Sequioa naar Las Vegas was dus lang, soms saai en heet. We zijn onderweg ergens gestopt om wat te eten, maar je durfde je amper buiten te wagen, zo heet was het in de Mojave Desert. De volgende ochtend hebben we eerst rustig aan gedaan. Even relaxen aan de pool, die we trouwens voor onszelf hadden. 's Middags naar de Strip (de aaneenschakeling van hotels, casino's, bars en winkels). We zijn zo veel mogelijk binnen geweest, omdat het buiten eenvoudig te heet was.
Wat is die stad "over the top". Het ene moment waan je je in "Italië", het andere moment in "Frankrijk", om vervolgens weer te worden geconfronteerd met de commerciële uitbuiting van de toeristen.
Aan het einde van de dag hebben we in een restaurant in Sam's Town gegeten en en passant kunnen genieten van een show met water, laser en geluid op 20 meter afstand van onze tafel. Met de airco aan (die trouwens de hele dag heeft staan loeien) hebben we goed geslapen om de volgende dag verder te rijden naar Bryce Canyon.

Bryce Canyon

Deze rit was geweldig! Een enorm afwisselend landschap variërend van woestijn, via groene hoogvlaktes, naar fantastische uitzichten over rode rotsen. Onderweg moeten stoppen voor een hert dat doogemoederd op de weg "iets" aan het eten was en uitkijken voor overstekende schapen. In Utah is het 1 uur later dan in Nevada, maar dat kon ons niet deren. Direct nadat we onze camper op de camping hadden gestald, zijn we met de shuttle het park ingereden.
Wat je daar ziet is werkelijk geweldig. Een overweldigend uizicht over de canyon met een bijna bizar landschap. Diep uitgesleten klofen in de rode rotsen.
De temperatuur is hier bijzonder aangenaam. Jammer dat het bewolkt is, want de sterrenhemel boven de Canyon moet indrukwekkend zijn.

Groeten,
Astrid en Servaas

 

Reacties

Jan en Janny A long time ago

Hallo samen
Zo te horen gaat het nog allemaal naar wens.
Veel foto,s gemaakt denk ik want je gaat niet zo snel nog een keer.
Hebben jullie ook nog twee beren gezien met broodjes smeren?
Hier is alles nog bij het ouwe nog steeds het zelfde weer (onstabiel)
Nog een fijne reis .
Groetjes J en J
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!