Los Angeles en langs de kust

Door Servaas Cornelis - A long time ago

Dag allemaal,

Gisteren (zo) hebben we een sight-seeing-tour gemaakt langs een aantal bezienswaardigheden van LA. Uiteraard horen daar de huizen van een aantal celebrities bij. Ze kunnen je van alles wijsmaken, maar als het goed is hebben we het hotel gezien waar Witney Houston is gestorven, en het raam van de kamer waar Michael Jackson de fatale dosis heeft gekregen. Verder zijn we langs de huizen gereden van Tom Cruise, David Beckham, Jack Nickelson, Madonna, Britney Spears en wie weet nog meer.
Natuurlijk hebben we de HOLLYWOOD-letters op de foto gezet.
Vervolgens langs de Walk of Fame en Rodeo Drive (gelukkig was het zondag en waren de winkels gesloten). Wat is deze stad druk met mensen en verkeer. We hebben Amerikanen gesproken die niet in LA durven te rijden.

We hadden even het idee om diezelfde middag nog verder te rijden naar een volgende camping, maar bij 41 graden doe je dat niet. Dus er bleef niets anders over dan de rest van de dag aan het zwembad door te brengen.

De volgende dag (ma) zij we richting noorden vertrokken en we hebben een camping gevonden in Avila Beach. Gelukkig hebben we een lang gekoesterde wens in vervulling doen gaan door even de Pacific aan de kuiten te voelen. Verder wilden we ook niet, want het water was koud. Ook de buitentemperatuur is hier aanzienlijk lager dan we de afgelopen dagen gewend waren. Tegen het avondeten werd het zelfs fris.

Morgen (di) staat onze laatste afspraak: een bezoek aan Hearst Castle. Volgens de mensen van de camping een half uur rijden, maar volgens de Tomtom een uur. We nemen dus maar het zekere voor het onzekere. We zijn voorbereid, maar toch benieuwd wat we daar aantreffen.

Tot de volgende keer

Astrid en Servaas

Reacties

Roelof en Helga A long time ago

Wederom leuk om de verhalen te lezen en ook foto's (al zijn het er maar vier ;P) te zien.
LA was ook nooit mijn plekje.....veel te druk.
Gaan jullie nog langs Carmel en Monterey?? 17 mile drive is ook erg de moeite waard!!
Gaat het goed met de schouder van Astrid?
Have fun and enjoy the Pacific

Roelof en Helga A long time ago

oeps sorry - nu de rest v.d. foto's gezien ;D
Leuk
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!