7e dag van Windsor naar Chicago

Door Marja Geldof - A long time ago

7 augustus

Op ons gemak vertrokken, eerst door Detroit gereden. Dit ligt aan de overkant van de rivier tegenover Windsor. We wilden even een indruk krijgen van deze automobielstad. Daarna wilde Steven graag naar het plaatsje Flint, Flint is bekend geworden omdat het model heeft gestaan als typisch amerikaans plaatsje waar duidelijk de afname van welvaart te zien is. Toen we daar kwamen zagen we vele huizen leeg en dichtgetimmerd staan. Dit lag niet helemaal op onze route, maar we waren nu toch in de buurt. smiley

Daarna door richting Chicago, aanvankelijk via de snelweg, maar na een tijdje over de binnenwegen, je ziet dan veel meer van de dorpjes en steden. Het kost echter wel meer reistijd. Onderweg in een dorpje gepicknickt aan de kant van de weg. Er kwam zo’n ijsauto langs met een melodietje. Er was niemand te bekennen die maar een ijsje zou kopen. Maar Steven heeft ons getrakteerd.

Verder door naar Chicago, weer een uur tijdsverschil erbij (nu 7 uur met Nederland)

Na het hotel gevonden te hebben, nog even wat gegeten (heerlijke borito’s) en naar het Michigan meer gewandeld. Morgen gaan we de stad verder verkennen.

Detroit

Monorail Detroit

Flint

lunchen onderweg

op snelweg

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!