25e dag San Francisco

Door Marja Geldof - 26-08-2012 06:50

25 augustus

San Francisco

Dit is de laatste dag van onze vakantie.

Vanmorgen lopend naar pier 41 gegaan waar we fietsen konden huren.

Na uitgebreid instructie gekregen te hebben hoe de fiets werkte, hoe de route was e.d. konden we van start. De Golden Gate bridge lag half in de wolken. Het was ook niet echt lekker warm. Maar van het fietsen bergop word je vanzelf weer warm. Wij hebben alle heuvels gehaald zonder af te stappen.

Toen we aan de overkant van de brug waren zijn we daar nog een eind verder gaan fietsen naar Tuberon om daar met de ferry weer terug te gaan naar pier 39. Aan de overkant van de baai was het heerlijk zonnig. We voeren terug met de ferry vlak langs Alcatraz.

Fietsen weer ingeleverd en de dag was eigenlijk al weer om. Nog even over pier 39 gelopen en even naar de zeeleeuwen gekeken, dit waren er maar een paar. Toen wij hier 11 jaar geleden waren lag het stampend vol en moesten ze elkaar verdringen om een plekje te vinden.

Terug gelopen naar het hotel en daar in de buurt een restaurant gezocht om te eten. Het was een thais restaurant en erg lekker en niet duur.

 

Reacties

Nita 26-08-2012 08:20

Wat een doorzetters! Ik geloof dat de Golden Gate 250 dgn per jaar in de wolken ligt...

Hele goede terugreis gewenst- we zijn benieuwd naar jullie verhalen- tot gauw!

Fia 26-08-2012 12:12

Dit is voor mij ook bekend terrein. Jullie hebben een prachtige reis gemaakt hoor, maar het wordt ook weer tijd om terug te keren. Goeie reis gewenst en tot volgende week.
mamma 26-08-2012 15:47

het zit er weer op maar het was wel de moeite waard ik heb ook erg genoten van jullie verslagen en fotos en nu maar huis ik wens jullie een goede reis terug
groetjes mamma
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zondag 17 nov @ Zwolle
infodag XL - nieuwe presentaties toegevoegd
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan