25e dag San Francisco

Door Marja Geldof - A long time ago

25 augustus

San Francisco

Dit is de laatste dag van onze vakantie.

Vanmorgen lopend naar pier 41 gegaan waar we fietsen konden huren.

Na uitgebreid instructie gekregen te hebben hoe de fiets werkte, hoe de route was e.d. konden we van start. De Golden Gate bridge lag half in de wolken. Het was ook niet echt lekker warm. Maar van het fietsen bergop word je vanzelf weer warm. Wij hebben alle heuvels gehaald zonder af te stappen.

Toen we aan de overkant van de brug waren zijn we daar nog een eind verder gaan fietsen naar Tuberon om daar met de ferry weer terug te gaan naar pier 39. Aan de overkant van de baai was het heerlijk zonnig. We voeren terug met de ferry vlak langs Alcatraz.

Fietsen weer ingeleverd en de dag was eigenlijk al weer om. Nog even over pier 39 gelopen en even naar de zeeleeuwen gekeken, dit waren er maar een paar. Toen wij hier 11 jaar geleden waren lag het stampend vol en moesten ze elkaar verdringen om een plekje te vinden.

Terug gelopen naar het hotel en daar in de buurt een restaurant gezocht om te eten. Het was een thais restaurant en erg lekker en niet duur.

 

Reacties

Nita A long time ago

Wat een doorzetters! Ik geloof dat de Golden Gate 250 dgn per jaar in de wolken ligt...

Hele goede terugreis gewenst- we zijn benieuwd naar jullie verhalen- tot gauw!

Fia A long time ago

Dit is voor mij ook bekend terrein. Jullie hebben een prachtige reis gemaakt hoor, maar het wordt ook weer tijd om terug te keren. Goeie reis gewenst en tot volgende week.
mamma A long time ago

het zit er weer op maar het was wel de moeite waard ik heb ook erg genoten van jullie verslagen en fotos en nu maar huis ik wens jullie een goede reis terug
groetjes mamma
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!