terugblik new york

Door J. Lubbers - A long time ago

We zijn inmiddels aan de andere kant van amerika en hebben vanavond weer WIFI, dus hoogste tijd om jullie van nieuwe informatie te voorzien.

26 juli, onze derde dag New york.

We zijn begonnen bij Ground zero, de plek zelf is een bouwput, je kunt je niet voorstellen wat er is gebeurd. In de kapel geweest en dit was erg indrukwekkend. Vervolgens zijn we met de ferry naar het Vrijheidsbeeld geweest, mooi, maar vooral speciaal omdat het zo´n aansprekend beeld is, wat je zo goed kent. Het is warm, maar op het water nog redelijk uit te houden. Teruglopend heeft Jakob nog een paar nieuwe schoenen gescoord. ´s avonds naar de beste hamburgerkroeg geweest, moesten een half uur in de rij staan, heel normaal in New york, maar ze waren ook heerlijk!!

27 juli, alweer de laatste dag. Vandaag een rustig begin met koffie en broodjes en vervolgens naar Brooklyn, lekker de mooie knusse straatjes gewandeld en via de rivier ook nog maar even een ijsje gehaald bij de beste icecreamfactroy van new york. Daarna de brug op gewandeld, blijft spectaculair. De brug, de constructie en het uitzicht. Vroeg richting app, want we moeten al vroeg richting de bronx voor de wedstrijd van de New york yankees. Die gelukkig wonnen, zelfs een homerum met 3 honken bezet, het stadion ging los. Weer terug in het appartement direct op bed, want 4 uur staat de wekker, we moeten een vliegtuig halen.

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!