met de camper richting Grand canyon

Door J. Lubbers - A long time ago

zaterdagmorgen lekker vroeg in Phoenix, letterlijk niks. Snikheet, kaal en lelijk, dus snel camper ophalen en vertrekken.

Camper ophalen duurt even, ontzettend veel uitleg, het is een enorm gevaarte en best lastig. Het eerste uurtje, vliegt er van alles door de lucht in verband met te hard remmen, te scherpe bochten, de koppeling, )die er niet is indrukken en dus op de rem staan en maar niet snappen, waarom het ding niet vooruit wil' Een spannende ervaring. Ook onze eerste Walmart bezocht, en voor een aantal dagen ingeslagen, we hebben een koelkast, diepvries, magnetron en oven, dus laden maar. Vervolgens op weg naar de canyon, direct bij aankomst op een draf naar de shuttlebus, kunnen we nog net de zonsondergang halen. Heel bijzonder om ´s morgens in new york te beginnen en de dag te eindigen op de grand canyon. Het was een werkelijk WAUW moment. Wat een ontzettend mooi natuur verschijnsel, ongelofelijk. Op het moment dat we allemaal met de mond open stonden te kijken en dit natuurlijk voor iedereen vast wilden leggen hield de fotocoamera er mee op. Een klein beetje shit! 

Doodmoe op bed en vanmorgen vroeg weer op, niet te warm en een wandeling gemaakt, door de zon veranderen steeds alle kleuren. Met dank aan Tjalling zijn telefoon toch foto´s kunnen maken. Na de luch weer door naar onze volgende stek, Page. Zitten, beetje lezen en eten, morgen weer dingen zien. Nu alweer laat en weer op bed.

Reacties

anne A long time ago

Hallo Yankee fans.
Ik ga er vanuit dat de bal van Granderson door één van de boys gevangen is en over vier weken in Joure ligt. Wordt een collecters item.
Pracht ervaring denk ik. Precies de goede wedstrijd uitgezocht. Op zaterdag van de Sox verloren.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan