Het begin van ons Amerikaans avontuur

Door Sabrina Van Mol - A long time ago

Hello iedereen,

Het is 4u ’s nachts, en ja hoor, oogjes open en uitgeslapen. We hebben zo nog wel wat tijd om het thuisfront op de hoogte te houden. De trip naar hier is heel goed verlopen. Met de tussenlanding in New York, wat mij (en Koen) het meest zorgen baarde, hebben we een recordtijd neergezet : immigratie met vingerafdrukken en irisscan verliep vlotjes (kids hoefden zelfs niet, tot spijt van hen, want dat wilden ze zeker wel eens doen 'zoals de boeven'), bagage opgehaald, door de douane, aangifte voedsel gedaan, terug bagage afgegeven, terug door scanners voor de handbagage en naar onze gate, alles IN 45 MINUTEN ! En dat in de (op 2 na) slechtst georganiseerde terminal van de hele wereld, kijk in Google maar eens na.

De totale reistijd was hetgene dat ons door de mangel haalde : half 8 thuis vertrokken, half 5 met de taxi aan ons hotel, 21 uur, echt een prestatie van die kids van ons. Ik bewonder ze daar echt voor, want anders ging dit gewoon niet.

Bij de landing zag je een hele tijd alleen woestijn en zand, en dan ineens een stad midden erin, Las Vegas.  De piramide (ons hotel, Luxor) zag je ook vanuit de lucht. Immens groot is hier alles. Toen we om 20u in onze suite met jacuzzi waren (we kregen een gratis upgrade welteverstaan), was het al donker. Onze kamer heeft uitzicht op The Strip, waar alle hotels/resorts/casino’s liggen. Het ziet er echt de stad van ‘entertainment’ uit. Straks na ons ontbijt en een duikje in de pool, gaan we onze camper halen. Benieuwd wat we hier nog allemaal gaan beleven. Viva Las Vegas, volgens Elvis, volgens ons ook.

Sabrina

Reacties

Pascale A long time ago

Ik reis een beetje mee.

inge A long time ago

21 uur onderweg is wel héél lang.Proficiat voor Mirte en Rune !
Nog veel plezier en veel reisgenot met de camper.
Groetjes...

Natascha A long time ago

Geniet ervan! En hou me op de hoogte.In het Luxor hotel hebben wij vorig jaar ook overnacht, immens groot! Enge liften!Gaan jullie in Las Vegas naar Cirque du Soleil kijken? Er zijn in totaal 8 shows in Las Vegas, wij hebben de show gezien in hotel MGM. Prachtig! Nog veel plezier! Groetjes Natascha

veronique A long time ago

Leuk om te horen dat reis goed verlopen is ! Wij zijn zeer benieuwd naar al de volgende berichten van jullie met al jullie avonturen. Groetjes veronique , yves en kids

Wendy & Patrick A long time ago

Oh wat leuk en spannend allemaal , we leven met jullie mee jullie zijn mij wel vergeten mee te nemen hé !
Dat Rune en Mirthe flinke kids zijn dat wisten we wel zeker !
Veel plezier en geniet met volle teugen !
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!