Hittegolf in Las Vegas

Door Sabrina Van Mol - A long time ago

Goodmorning,

Prima ontbijt in de Luxor, een buffet met alles erop en eraan, Rune wil hier volgend jaar zeker 2 weken komen (= 2 weken in de hemel van overdaad en grote porties). Hij koos wel voor de gezonde dingen (hij wéét dus wat wel en niet gezond is), bij het drinken hebben we wel wat moeten limiteren, frambozensap, mmm lekker ! Voor Mirte heb ik naar plat water moeten vragen, dat stond ergens in een hoekje verstopt. Dan naar het zwembad, een 2de Amerikaanse vaststelling : 4 redders op post, springensklaar, verwisselen om het kwartier, zwembad was niet zo groot als van Kalmthout en 1,2 m diep. Niet duiken, niet springen, alleen maar 'badderen'. Wel onder de palmbomen.

Onze camper bij Road Bear ophalen ging vlotjes, alles in orde, nieuwe camper van dit jaar, proper, in prima staat, handige indeling en veel kastruimte. Beter kan niet. Maar de temperatuur hier ... We houden dit al een paar weken in de gaten en het kwam nauwelijks onder de 40 graden. Nu is die zelfs gestegen tot 44°C ! Gisterenavond zijn we, vooraleer we aten, nog eerst gaan zwemmen. Niemand had honger omdat het zo warm was. Het is geen vochtige hitte, maar een droge. Volgens Rune bestaat hier geen wind. Er is soms wel een zuchtje, maar dat vergelijk je best met wat er uit een haardroger komt, zo warm. Een hittegolf in Vegas, er zijn zelfs 'heat warnings' op de radio/TV, volgens de chauffeur van het Road Bear-busje, nog nooit zo warm geweest in 18 jaar. We slapen zelfs met de airco op, zonder gaat gewoon niet. Voor de rest, we beginnen al aardig te acclimatiseren, we sliepen al tot 6u30. Eerste activiteit : gaan zwemmen ! Deze namiddag gaan naar 'The Strip', naar de 'lunaparken voor grote mensen' en vanavond naar 'Ka', een show van Cirque du Soleil.

Oh ja, gisteren voor de eerste keer naar Walmart geweest. Een unieke ervaring, alles hebben ze daar. Je kan niet geloven hoeveel 'bidonnen' frisdrank ze daar hebben. en alles kant en klaar, zelfs appels in partjes, hele grote zakken, moet je lekker niet schillen (zouden ze beter wel doen, hebben ze wat 'beweging'). Alles is hier groot, we hebben gezocht naar 1 kg suiker, zout, niet te vinden, alles vanaf 2 kg. Cakejes in alle soorten, maten en kleuren (ook met blauw), Rune waande zich, voor de 2de keer vandaag, in de hemel. Toch hebben ze hier ook gezonde voedingswaren, die zijn niet in trek, want ik heb nog nooit zoveel dikke mensen bij elkaar gezien. En toch is hier bijna alles 'sugarfree' en 'diet', 'k geloof er niets van...

Sabrina

Reacties

Dominik & Marianne A long time ago

Die Walmart is precies iets voor mij, ik ben ook een redelijke viesneus en zou praktisch zijn als je zoveel keuze zou hebben (misschien is het soms toch wat overdreven). Ziet er voor de rest wel goed uit daar buiten de temperatuur dan.

Geniet er nog van.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!