Grand Canyon

Door Sabrina Van Mol - 17-08-2012 02:17

We hebben uitgeslapen, het is hier ook frisser dan voorheen, dus beter slapen gaat automatisch dan. Er zijn heel wat uitkijkpunten om de Grand Canyon te bewonderen, dus dat wordt selecteren. We bezoeken het Visitor center, gaan met het shuttlebusje naar het Geology museum en het Yavapai uitkijkpunt. Koen en Rune wandelen terug, ik ga met Mirte met het busje terug. Ze heeft gisteren haar knie bezeerd en wil die wat sparen. Met mijn knieband aan, gaat het wel. Daarna zijn we naar Bright Angel Lodge geweest om te lunchen in de Arizona Room. A room with a view, kan je wel zeggen, we kijken gewoon op de Grand Canyon. Een aanrader, eten is ook lekker, je kan er niet reserveren. Het is bekend omwille van de locatie en het uitzicht (ze rekenen dit ook aan : location fee = 2 $). Het is normaal aanschuiven om een tafel te bemachtigen, maar tegen 14u30 konden gewoon binnen, een meevaller. Als we buiten komen, hebben we voor de eerste keer regen, dat niet verdampt vooraleer het de grond raakt. Het zal dus eerder morgen een sunrise worden, dan een sunset vanavond. 16 augustus 2012

Reacties

Ingrid Paulussen 17-08-2012 08:12 {{button-9400}}

Hallo Sabrina en Koen
Fantastisch leuk zeg dat we jullie reis zo goed mee kunnen volgen! Net of we zelf terug ginder zijn! Gaan jullie ook naar het glazen platform aan de rand van de canyon?
Amuseer jullie nog en groetjes
Jan en Ingrid

De Voeght Bart 17-08-2012 08:51 {{button-9402}}

Reuze leuk om iedere dag het reisverhaal te lezen. Is veel leuker dan 's morgens de krant lezen :-) Ik kijk er iedere dag naar uit. Dus dat wil al wel wat zeggen hé.
Groetjes, Bart, Ann en Thijs
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan