Dag 5 Animal Kingdom en Dag 6 Disneys Universal Studios

Door D. Rijk - A long time ago

Voor de verandering hebben we nog maar eens 2 dagen pretpark eraan geplakt.

Dag 5, gister, zij we naar Animal Kingdom geweest. De naam zegt het al. Animals. Je kunt er naast de attracties nog dieren zienin tropisch aangelegde tuinen. Vogels, apen, miereneter, slapende tijger en antilopes. De theatershow van Finding Nemo was ook erg leuk net als de dansshow van The Lion King.

Het park was opgedeeld in werelddelen. Naast Dino-USA, had je ook Afrika en Azie. In Azie heerlijk gegeten. Rijst met kip in zoetzure saus met nog een loempia. Dat is toch wat anders dan de afgelopen dagen patat, hamburgers, pizza en KFC.

Ook hebben wij de eerste regenbui gehad. Tegen 17uur begon het heel hard te waaien. Het werd donker en een ware uittocht uit het park begon. Wij niet, we hadden zoiets van het waait wel over. Niet dus. Van half zes tot zes uur kwam het met bakken uit de hemel. Daarna was het weer droog en konden we weer de attracties in, zonder wachtrijden...

Dag 6 Disneys Universal Studios

Van de ene show naar de andere attractie. Tower of Terror, Aerosmith Roller Coaster, theatershow Belle en het Beest, auto/motor stuntshow. Zowat alles gezien en ingeweest. Parken zijn nl. tot 22uur open. Dus vandaag 12uur in het park gelopen, gelopen en nog eens gelopen. De dames wilden natuurlijk tussendoor nog ff shoppen. (zie foto) Echter is het bij een aantal sleutelhangers gebleven.

Wij, Rebec en ik, waren helemaal gesloopt na deze dag. Maar Sandy en Selina wilden nog wel even zwemmen. Nou niet vandaag. Morgen staat het waterpark Blizzard op het programma.

Reacties

Arjan A long time ago

Hun shoppen, jij BACO?
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in zwolle.
Meld je gratis aan