Dag 9 Cocoa Beach via Daytona Beach

Door D. Rijk - A long time ago

Brak opgestaan na de gezellige avond. Eerst ontbijten en daarna op weg. Inmiddels is het 11 uur voordat we uit het resort weggaan. We liggen dus achter op schema...haha

Toch maar besloten om niet naar Kennedy Space Center te rijden. Dat gaan we doen als we weer in week 4 in Orlando zijn.

Op naar Cocoa Beach. Onderweg komen we de afslag tegen van Daytona Beach. Spontaan slaan we af en rijden naar Daytona.

Eigenlijk op weg naar het strand, rijden we langs het racecircuit van Daytona. Hup auto geparkeerd en naar binnen voor een tour. Voordat ik het wist zat ik (Dennis)als bijrijder in een race-auto en reed ik enkele rondes met 260 km per uur over het racecircuit. Woow wat een ervaring. Na de rondjes zat ik nog vol met adrenaline. Alles op foto en film gezet.

Na het racen in onze eigen tuf tuf gestapt en op weg naar het strand. Op Daytona kun je gewoon met je auto het strand oprijden. Dat hebben wij natuurlijk ook gedaan. Auto op het strand geparkeerd en ff pootje gebaad in de zee. De kinderen hebben een zandkasteel gebouwd.

Ondertussen was het al 18uur geweest en moesten we nog anderhalf uur rijden naar Cocoa Beach. Daaraan gekomen en ingecheckt in het International Palm Resort. Het gebouw van de receptie zag er prima uit, totdat we de de kamer kregen 3 blokken verder. Wat een oud krot. De deur ging amper dicht, spleet tussen de deur, airco die aan het brommen was en de plee die niet doortrok. Dat is toch even anders dan het luxe resort waar we vandaan kwamen..

Gegeten bij de sushi tent aan de overkant. Was heerlijk. En naar Ron John Surfshop. 24u per dag open, voor een souvenirtje. En daarna helaas voor een nachtje terug naar het hotel.

Gelukkig dat we eerst een Daytona zijn geweest en niet direct naar Cocoa Beach.

Reacties

Arjan A long time ago

PS Leuk dat jullie het blijven bij houden je blogg
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!