Dag 11 Key Largo

Door D. Rijk - A long time ago

We hadden de smaak te pakken van het vroeg opstaan. Weer vroeg in de auto en naar Key Largo. Het  was immers ruim 3 uur rijden. Daar aangekomen hadden we plannen gemaakt om te gaan snorkelen, tenminste Sandy en Dennis dan. Rebec en Selina zijn niet zo van die waterratten. Zij wilden lekker bij het zwembad van het hotel blijven hangen. Via de receptie van het hotel kregen we een tip om met de glasboot mee te gaan. Wij ernaartoe om kaartjes te halen, bleek dat je alleen door het glas naar de bodem mag kijken en meer niet. Geen snorkelen. Oja tuurlijk kon je ook volop eten en drinken aan drinken aan boord. Daar zijn de Amerikanen dol op.

Nog een optie om te snorkelen bij het John Pennekamp Coral Reef State Park. Wij ernaartoe. Op het park hadden ze ook een aantal aquariums. Sandy, onze dierenliefhebber heeft wel 2 keer het rondje gemaakt om alle vissen op de foto te nemen.

Vervolgens naar de receptie om te gaan snorkelen. Blijkt dat we alleen op de wachtlijst kunnen worden geplaatst, omdat alles vol is. Balen. Na een rondje te hebben gelopen op het park, bleek dat je ook kan kanoën. Wij in de kano.

Na een uurtje te hebben gekanoëd in 35 graden houden we het voor gezien. Tijdens onze uurtje toch nog even geraced met andere kanovarende toeristen. Deze hebben we glansrijk verslagen.

De hoogste tijd om terug te gaan naar het hotel. Daar lagen de 2 dames heerlijk te dobberen in het zwembad. Naast het zwembad had je ook een leuk eettentje, genaamd Coconuts. Met een onwijs grappige ober. Selina heeft hem maar ff op de foto genomen.

's middags lekker daar gegeten en na het zwemmen in de avond ook lekker gegeten. Tenminste niet zonder een maaltijd terug te geven. Rebec had nl. een kippetje besteld, wij allen een lekkere ribeye. Het kippetje was waarschijnlijk helemaal overgevlogen uit Barneveld, want hij was onderweg al zijn vet verloren. Droog en een en al bot. Als nieuw eten heeft Rebec toch maar een ribeye genomen en die was om te smullen.

In het hotel kwamen we een Nederlands gezin tegen, die ons nog tips gaf waar we het best ons reisje in de Everglades kunnen boeken. Dat staat dus over een paar dagen op het programma, maar eerst naar Key West.

 

PS Onze peuken waren bijna op, dus Rebec zou wel even sigaretten halen bij de winkel. Moest ze haar ID laten zien, want sigaretten onder de 18jr oud halen is verboden. Die had Rebec natuurlijk niet bij haar. Ondanks dat ze haar rimpels wilde laten zien GEEN Sigaretten! Is het geen jong blaadje...hahaha

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!