Dag 22 Clearwater en daarna naar Homosassa Springs (Crystal River)

Door D. Rijk - A long time ago

De vorige avond kwamen we erachter dat Selina haar naamplaatje was verloren. De kleine smurf. Dus wat gaan we doen. Het boek erbij gepakt wat er allemaal te doen is in Crystal River...nou niet veel dus behalve dan met zeekoeien zwemmen (dat staat voor vrijdag gepland). Dus hebben we er nog een dagje Clearwater aangeplakt. We hebben eerst lekker uitgeslapen tot een uurtje of tien, daarna spullen bij elkaar geraapt en netjes om 11uur uitgecheckt.Verder weer lekker de gehele dag aan het strand/zwembad gelegen. Het was weer bloedje en bloedje heet hier, een graad of 40. Je kon amper onder je parasol vandaan komen. We hebben veel in het water gelegen. Een klein beetje weer verbrand, maar gelukkig niet ernstig. De meiden leerde wat meisjes kennen waar ze een tijdje mee hebben gespeeld met de strandbal in het zwembad.

Rond een uurtje of half zes zijn we ons gaan omkleden op de parkeerplaats. We hadden immers geen slaapkamer meer. En daarna weer naar pier 60 voor het naamplaatje. Gelukkig stond de kraam er weer. Naamplaatje gekocht, nog wat tips gekregen voor het kopen van een Harley en op naar een restaurantje om wat te eten. Maar voor het eten eerst het strand op voor de zonsondergang.

Aangekomen bij het restaurant stond op het menu alligatorbites als voorgerecht. Deze moest ik dus ff proberen. Sandy vind het maar niks, dieren eten die ze eerst heeft zien zwemmen in de Everglades. Dus die hoefde niet, maar tot onze verrassing nam Selina een stukje. Maar na een muizenhapje vond ze het ook niks. Dus heb ik het opgegeten. Het smaakte een beetje naar kip. Was niet echt superlekker, dus zal het de volgende keer niet meet bestellen, maar moest het ff proberen. 

Na het eten zijn we de auto ingesprongen en naar Crystal River gereden. Was toch nog ff 2 uur rijden, dus rond half tien zijn we daar aangekomen. Het hotel heet het Plantation Inn & golf Resort. Het hotel was gebouwd in de stijl van de burgeroorlog in Amerika. Het noorden tegen het zuiden. Alleen maar laagbouw, erg mooi om te zien. Na aangekomen te zijn in de hotelkamer, blijkt dat er ook een Spa inzit. Met allerlei soorten massages en behandelingen. Rebec balen, maar ja we moesten natuurlijk voor Selina een nieuw naamplaatje kopen grrrrrrr......  

Meteen zijn we onder de douch gesprongen en naar bed. Immers de volgende ochtend hebben we om 7.30uur afgesproken om met de Manatees (zeekoeien) te gaan zwemmen 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!