Dag 25 Universal Studio's

Door D. Rijk - A long time ago

Het is inmiddels alweer zondag 19 augustus. Sinds we in het Sheraton zijn aangekomen gaan de dagen steeds sneller voor ons. Ook natuurlijk omdat we weer parken gaan bezoeken. Vandaag staat Universal Studio's op het programma.

Universal heeft 2 parken. Island of Adventure en Universal Studio's. Als je voor de achtbanen gaat en de wat nieuwere attracties (oa Harry Potter) dan moet je naar Island of Adventure. Bij de Studio's heb je maar een achtbaan en verder alleen shows. Deze keer krijgen de kinderen niet hun zin en we gaan naar Universal Studio's.

Universal had verschillende leuke shows. Twister, E.T., the Rockin Ride (achtbaan) Simpson the Ride (simulatie achtbaan), een horror schmink show en nog veel meer. 

Bij Twister lieten ze zien hoe de special effects worden gemaakt. E.T is gewoon E.T. Sandy en Selina wisten totaal niet waar het over ging en voor ons zijn het jeugdsentimenten. De Rockin Ride was echt een top achtbaan. Tot nu toe de vetste achtbaan waar we in hebben gezeten, wat ook top was aan deze achtbaan is dat je je eigen muziek kon kiezen.

Simpson the Ride was ook lachen. Ook Rebec zover gekregen om erin te gaan. De eerste paar minuten had ze het spaans benauwd, maar daarna begon ze het steeds leuker te vinden.  

Wat erg leuk is. is de horror make up show. Hier lieten ze kandidaten mee doen in de show en gingen ze horror trucs op uit proberen. Echt lachen.

Het leuke van Universal is, is dat het heel ruim is opgezet en dat het eigenlijk nooit druk is. Dat komt omdat de andere pretparken veel meer bezoekers trekken. Ideaal dagje om te relaxen en om alle attracties te zien.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!