De Voorbereidingen

Door D. Rijk - A long time ago

Nog een week

Over een week stappen we op het vliegtuig richting Florida. Na maandenlang met onze reis bezig te zijn, is het eindelijk dan bijna zover. Floridaherewecome!!

De afgelopen dagen zijn we al begonnen met het opstellen van lijstjes. Wat nemen we wel mee en vooral wat nemen we niet mee. Van medicijnen tot kleding, van laptop tot wereldstekker. En wat gaan we daar allemaal kopen. De Uggs, All Stars, Guess kleding alles is al ter sprake gekomen. Vorig jaar zijn we nl. met zijn tweetjes (Rebecca en Dennis) naar NY en Las Vegas geweest en onze koffer puilde uit van de kleding en schoenen die wij destijds hebben meegenomen.

De reis hebben we al zo goed mogelijk weten te plannen. Dus 5 weken reisschema heb ik al op papier gezet. En Rebec heeft alles thuis geregeld. Van spullen die we mee moeten nemen, nog de laatste medicijnen, koffers inpakken etc. etc.

Het leuke was dat wij van Tioga een heel mooi boekwerk kregen, waarin alle hotels worden genoemd met adressen, uitstapjes etc. Dus mijn reisschema heb ik eigenlijk voor niets gemaakt, maar dat mag de pret niet drukken.

De eerste week en de vierde week staan vol gepland met uitstapjes naar Walt Disney, Epcott, Universal Studios, Seaworld enz. enz.

De tweede en derde week gaan we Florida rondrijden om vervolgens de vijfde week lekker op South Beach Miami niks te doen.

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!