Dag 1 Vliegen naar Miami via Washington

Door D. Rijk - A long time ago

Dag 1

Vroeg opstaan. Om half elf gaat onze vlucht. Aangezien we drie uur van te voren op schiphol moeten zijn, ging de wekker om half zes. Kwart over zes de deur uit richting schiphol. Wij verwachten de vakantiedrukte, maar dat valt reuze mee op Schiphol. Dus veel te vroeg aanwezig, maar dat mag de pret niet drukken. Na het inchecken snel wat tax free inkopen gedaan en daarna een broodje eten.

We hadden een half uurtje vertraging op schiphol. De vlucht ging wonder boven wonder erg snel. Alleen nu, onze tussenstop op Washington airport. 5 uur wachten. Wat een crime. Effe maar weer eten, sigaretje roken en wachten, wachten en wachten. Tijden het wachten belde Arjan nog ff. Dus we hebben getango-ed (zelfde als skypen) Toch ff een leuke afleiding. Helaas telefoon bijna leeg na 10 minuten dus genoodzaakt om op te hangen. Nu is het nog 2 uur wachten en dan nog 2,5 uur vliegen naar Miami.

Lokale tijd komen we 21uur aan. Nederlandse tijd 3uur 's nachts. Dan snel de auto ophalen en naar ons hotel op het vliegveld. Hopelijk schiet het een beetje op.

Oja de temperatuur in Washington 33 graden...daar ga je voor op vakantie.

Helaas het tijd ging niet zo snel. Nog een uur vertraging op Washington Airport. Gelukkig heeft de piloot een hal uur in kunnen halen.

Aangekomen op het vliegveld. Koffers halen. Spreekt bijna niemand Engels, alleen Spaans, en dat terwijl je toch in Amerika bent.

Huurauto opgehaald en op naar het hotel. Na 2 uur rondrijden, met Tomtom (DomDom) nog het hotel niet gevonden. Lichtelijk in paniek, vanwege de buurten waar je 's nachts doorheen rijdt, maar Rebec bleef gelukkig kalm. Het hotel, de Red Roof Inn ligt aan een rondweg (In de Domdom kon je geen huisnummer ingevenvan het hotel). Echter loopt die naar downtown Miami. Na teruggereden te zijn naar het vliegveld, werden we begeleid door een taxi, natuurlijk sprak die ook geen Engels, maar met handen en voeten kom je ver.

Het hotel gevonden en naar bed om 2uur 's nachts.  

 

Reacties

Arjannetje A long time ago

Hey jullie daar, leuk man dit te lezen en wat hebben jullie al een hoop leuke en minder leuke dingen meegemaakt. Ik ga snel verder lezen. HAVE FUN!!!!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!