Richting Los Angeles

Door Marcel, Carola, Jasper & Bart Rood - A long time ago

 

Donderdag 16 augustus 2012

Richting Los Angeles

 

Aangezien we as. zaterdag in Los Angeles moeten zijn om de camper weer in te leveren moeten we vandaag een langer stuk rijden. We hebben nog een stukje van Route 66 gereden richting Oatman. Dit is een oud goudzoekers stadje met nog de oorspronkelijke huizen. Een mooie tocht dwars door de bergen brengt ons er naar toe. Daar aangekomen kwamen er eerst ik weet niet hoeveel Harleys aanrijden met de daarbij behorende stoere tattoomannen en vrouwen. Super om te zien! Vervolgens werd er nog een showtje opgevoerd met wat geweren en schieten enzo. Stelde niet zo heel veel voor, maar wel grappig om te zien. Eerst maar eens wat gegeten (onze voorraad begint op te raken). Marcel wilde graag " chips" bij zijn broodje. Volgens hem waren dat gebakken aardappelen. Nee Marcel, zei ik nog, dat is gewoon chips. Maar hij bleef erbij dat het gebakken aardappelen waren! Ik zei nog: ik heb nog geen amerikaan hier gebakken aardappelen zien eten. Maar nee, eigenwijs natuurlijk, hij bleef erbij. Hilariteit alom natuurlijk toen er inderdaad gewoon een zakje chips bij zat!

Vervolgens nog wat door Oatman gelopen. Nou zouden hier ook ezels moeten zijn, helaas voor ons…. we hebben onderweg al zoveel bordjes langs de weg zien staan met " overstekende herten, soort van panter of zo (ik weet niet meer precies wat het was) en zelf ezels". Maar niks gezien! En zelfs in Oatman geen ezels voor ons! Dus terug naar de camper en verder onderweg. Als we net Oatman uitrijden komen er ezels aangelopen!! Dus hup, de camper aan de kant en Bart en ik compleet met camera uit de camper gesprongen. Komt die hele kudde op ons afgerend, dus Bart en ik wisten niet hoe snel we de camper weer in moesten komen. Dit natuurlijk onder hard gelach van Marcel en Jasper. Die beesten zijn natuurlijk gewend dat ze wat te eten krijgen! Toen ze zagen dat ze niks kregen (ja, onze voorraad raakt ook op) liepen ze gewoon door. Ik heb nog wel een foto gemaakt van een ezel die met zijn kop in de camper zat! Vervolgens nog 2,5 uur rijden naar Barstow. Al snel vielen mijn ogen dicht, dus Jasper en ik geruild van plaats dus lag ik lekker te maffen op de bank! Dat heb ik ook weer te laat ontdekt! Het is ook in Barstow erg warm dus nadat we de was hadden gedaan lekker zwemmen!

 

Reacties

Wil A long time ago

A.s. zaterdag de camper inleveren ? Kunnen jullie nog niet een tijdje blijven trekken ???...haha... Het was net zo leuk al die verslagen. Wij hebben er van genoten. In ieder geval een behouden thuiskomst en voorspoedig herstel van Mars. Groetjes, Wil en Fred.

Carola A long time ago

Hoi Wil! We gaan nog niet naar huis hoor!! Nog een paar dagen in een hotel vlakbij Disneyland! As. vrijdagochtend komen we weer thuis, een dag na Fred! Marcel heeft hem gesproken via Skype van de week. Zo leuk!! Leuk dat je van de verslagen geniet, daar doe ik het voor hè!! Wordt tijd voor Marcel zijn pols dat de camper ingeleverd wordt, hij kan er vrijwel niks meer mee zonder dat het pijn doet! Balen voor hem, maar het is niet anders, hij moet nog 1,5 week wachten voor hij naar zijn chirurg mag! Nou we spreken elkaar snel! Heel veel groetjes en een dikke zoen uit een erg warm LA!

Marcel A long time ago

Maar de chips smaakte ook goed hoor.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in Zwolle.
Meld je gratis aan!