Dag 16 en 17: Grand Canyon

Door Ilona en kevin - 11-08-2012 05:18 Alles dat je via de tv en het internet hebt gezien en/of gelezen over de Grand Canyon is niet waar!!! Het is namelijk helemaal niet groot of fantastisch!!! Allemaal leugens! Luister, ik zal je de waarheid vertellen: De Grand Canyon is GRAND en inderdaad met dikke hoofdletters en uitroeptekens!!! Zoals Ilona het als een echte Amerikaan vertaald: "Fabulous"!!! Op onze eerste dag hier hebben we de tijd genomen om alle uitzichtpunten te bekijken en dat zijn er nogal wat... Het ene uitzicht nog mooier dan de ander. Vervolgens zijn we naar het Visitor Center gereden en omdat er een echte thunderstorm bezig was hebben we hier maar even geschuild. We zijn daar naar een bioscoop gegaan en hebben de film over het ontstaan van de Grand Canyon bekeken. Halverwege de film sloeg de bliksem bij ons in en gingen alle stoppen erdoor. Einde film :) Vandaag zijn we extra vroeg opgestaan om tijdens de laatste dag van onze bezoeken aan de natuurparken in de USA, een hele zware hikingtocht te maken diep in de canyon. We waren bekaf maar alles is de moeite waard geweest. Dit was zo bijzonder om mee te hebben gemaakt. Prachtige foto's heeft dit weer opgeleverd. Dit was het dan wat betreft de natuur en het hiken over alle trails. We denken de afgelopen 2 a 3 weken heel veel gelopen en genoten. Zowel van Amerika als van elkaar. Morgen gaat de laatste rit plaatsvinden naar: Viva Las Vegas!!! Daar blijven we drie dagen om vervolgens te vertrekken naar New York. Het beloofd een zeer interessante laatste week te gaan worden! Voor nu, welterusten, bij ons gaat het licht nu echt even uit!

Reacties

Priscilla 11-08-2012 18:48 {{button-9147}}

Laatste week alweer?wat is de tijd snel voorbij gegaan! We vertrekken morgen naar Gardameer. Misschien niet zo spannend als jullie reis, maar...we zijn er helemaal aan toe. Veel plezier nog!

Priscilla 11-08-2012 18:50 {{button-9148}}

Hoe lang blijven jullie in new york?

Ilona en kevin biemans 12-08-2012 05:56 {{button-9168}}

Wij blijven 2 dagen in Vegas en 4 in New York. We zijn nu in Vegas en het is echt gekkenhuis! Wij wensen jullie ook een hele mooie en veilige vakantie! Groetjes aan Carl, Bran en Samara!

veronique 12-08-2012 14:02 {{button-9176}}

en nou de miljoenen verdienen ha ha boerderij in twente kopen heel veel plezier ook van mario en liesbeth dikke kus van mij ma.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan