Moab

Door Marco van Beek - 04-08-12 18:16 Vandaag is het zaterdag. Sinds donderdag zijn we in Moab en we hebben besloten nog een nacht in Moab te blijven. Het weer is hier super en we hebben prachtige plaatsen, heerlijk onder de bomen. Vrijdag zijn we 's middags gaan raften in de Colorado river. Hier en daar was er enigszins een stroomversnelling, maar voor de rest dreven we heerlijk stroomafwaarts richting Moab. 's avonds lekker gegeten bij de plaatselijke Italiaan. Vandaag gaan we eerst naar Arches National Park. Vanavond gaan we genieten van een zonsondergang te paard.

Reacties

Jos en Corry 04-08-12 22:38

Wat fijn dat jullie mooi weer hebben, hoop dat dit paardrijden beter gaat als de vorige keer. Blijft steeds leuk de belevenissen te lezen van jullie.Hier mooi weer vandaag, alleen vanavond noodweer en de grote tent bij Dicky Woodstock ingezakt,drama! Nou verder geen nieuws nog 3 dagen en dan lekker naar Maria-alm, groet x ons.

Lydia 04-08-12 23:47

Klinkt super allemaal!! Hier was vandaag de Gaypride waar ik niks van heb gezien. Wel de finale zwemmen gezien, goud en brons voor de dames op de 50m!! Zelfs Mats stond te klappen in de kamer haha. Hoop dat het paardrijden nu fijn was!!?! Have fun! Dikke kus
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
NIEUW! Voordelige camperwegbrengspecials El Monte en Road Bear maart/april 2019
Info & prijzen (op = op)
Boek nu al je hotelrondreis voor 2019 met korting
Vraag vrijblijvend een offerte aan en profiteer van 10% vroegboekkorting!
Boek nu al je camper voor 2019
Vroegboekkortingen tot 17%
Rondreis of One Way in Canada? Boek een Relocation of Seasonal Special van Canadream!
Prijzen & vertrekdata