Moab

Door Marco van Beek op Vandaag is het zaterdag. Sinds donderdag zijn we in Moab en we hebben besloten nog een nacht in Moab te blijven. Het weer is hier super en we hebben prachtige plaatsen, heerlijk onder de bomen. Vrijdag zijn we 's middags gaan raften in de Colorado river. Hier en daar was er enigszins een stroomversnelling, maar voor de rest dreven we heerlijk stroomafwaarts richting Moab. 's avonds lekker gegeten bij de plaatselijke Italiaan. Vandaag gaan we eerst naar Arches National Park. Vanavond gaan we genieten van een zonsondergang te paard.

Reacties

Jos en Corry

Wat fijn dat jullie mooi weer hebben, hoop dat dit paardrijden beter gaat als de vorige keer. Blijft steeds leuk de belevenissen te lezen van jullie.Hier mooi weer vandaag, alleen vanavond noodweer en de grote tent bij Dicky Woodstock ingezakt,drama! Nou verder geen nieuws nog 3 dagen en dan lekker naar Maria-alm, groet x ons.

Lydia

Klinkt super allemaal!! Hier was vandaag de Gaypride waar ik niks van heb gezien. Wel de finale zwemmen gezien, goud en brons voor de dames op de 50m!! Zelfs Mats stond te klappen in de kamer haha. Hoop dat het paardrijden nu fijn was!!?! Have fun! Dikke kus
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom langs op de infodag in Zwolle op zaterdag 21 april!
Meer info en aanmelden
Boek nu al je Cruise America of Cruise Canada-camper voor 2019!
Profiteer van 15% vroegboekkorting!
Nu al een camper boeken voor 2019 van Road Bear!
Bekijk de kortingen & vraag een offerte aan
Relocation Special van Canadream!
Bekijk prijzen & voorwaarden
10% korting op de huurdagen en all inclusive-pakket bij El Monte RV!
Bekijk prijzen & voorwaarden
30% korting op Escape campervans bij Miami of New York Special!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden