30-08-2012: Canada: Here whe come !!

Door Arno Boxum - A long time ago

Dag allemaal,

 

Gisteravond gezellig bij Marije thuis bij een heerlijk warm vuurtje gezeten voor een afscheidsborrel van familie en vrienden. Klaar voor de start !

 

Vandaag is het dan eindelijk zover: Vakantie !!  De reis kan bijna beginnen. Vanmorgen begonnen met Jennie cadeautjes geven voor haar verjaardag. Ook Nathan heeft een hele mooie tekening gemaakt. Vanmorgen het huis gezellig vol met verjaardags-bezoekers en gelijk ff afscheid nemen van de familie die er gisteravond niet bij kon zijn. Maar nu ... gaat het beginnen !

 

Alle koffers zijn gepakt, vluchten vliegen (volgens internet) nog steeds op tijd, kortom: De reis kan beginnen. Vanacht om half 3 verzamelen bij Marije thuis en dan richting Schiphol. We vliegen om 7:20 van schiphol naar London, om 10:30 (londen tijd) naar Vancouver en dan om 18:30 (vancouver tijd) door naar Whitehorse. Als alles goed gaat zijn we vrijdag rond 21:30 uur (canada tijd) in ons hotel. In nederland is het dan inmiddels 6:30 zaterdagmorgen. Kortom: Een hele lange dag voor de boeg morgen. Hopelijk gaat het vliegen morgen goed met Nathan. We zullen het zien...

 

 

Reacties

Tanja A long time ago

Ha jen gefeliciteerd deerne, nou ik vindt het allemaal wel spannend hoor wat een avontuur!! Een hele goeie vlucht en we volgen jullie!!

Dikke kus Tanja

Teetske A long time ago

Zker een hele trip. Ik wou dat ik mee kon. Kan ik gelijk een beetje op jullie passen enzo...
Heel veel plezier, en geniet ervan.

Liefs mij

Diliana&Rienco&Rosanie&Annalynn A long time ago

Joooo,

Leuk dit zeg... Vanuit een zonnig (overigens vandaag iets minder) Zeeland wensen we jullie een goede reis toe. We gaan jullie volgen! Jennie nog een leuke verjaardag natuurlijk! Groeties,

Ons

henk boxum A long time ago

Het wordt ook wel eens tijd dat jullie gaan: al tijden weten dat onze buren GEWOON er 3 weken tussen uit knijpen...toe maar!En dan Nathan ook nog meenemen...
Gelukkig is Jennie weer een jaartje ouder..we moeten er maar vertrouwen in hebben. Geniet allemaal van jullie avontuur!!!

rudolf, klasina, hannah en elin A long time ago

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
Heel veel plezier op jullie vakantie en hopelijk valt de reis nog een beetje mee met zo'n kleine.
Ben benieuwd en vind het leuk om zo een beetje over jullie reis te horen.
Goeie vakantie allemaal.

Gr van de belt

Bertha A long time ago

Koffers gepakt, en klaar voor de grote reis.Veel plezier en hopen dat alles voorspoedig mag gaan,en dat jullie een fijne vakantie mogen hebben samen. En pas goed op Marije,we zien haar en jullie natuurlijk graag weer gezond in Holland terug bij Jarno en de fam.wederzijds.
Tot gauw, liefs Bertha

Merel A long time ago

Hee Arno en Jennie en Nathan,

Hoe istie?
Heb je al aan de stok gehad met de douane?
Zet je nog meer foto's op je blog?
Wij hebben hier alweer rotweer.
Regen,regen en nog eens regen.
Veel plezier!
gr. Merel

Burt en Marion A long time ago

Heej Sgatjes,

Hoe is het daar? Goed aangekomen? Ben benieuwd naar jullie eerste verhalen en ervaringen. En wil graag de mooie foto's zien:) Heel veel plezier daar! Geniet ervan en goed uitkijken heh;) Doegie.

Liefs Burt en Marion
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!