31-07-2012: Canada, Here whe are !!

Door Arno Boxum - A long time ago

Dag Nederland,

 

Als eerste: Op het moment dat wij dit bericht schrijven, zijn we veilig en wel met z'n allen in Vancouver aangekomen! Dat is al weer gelukt.

 

Vanmorgen om 1:30 de wekker. Spullen pakken, auto's starten, en rond 2:30 Nathan in de auto en richting Marije thuis. Daar staan Eep, Anneke en Jarno met Marije al te wachten. Op weg naar Schiphol. Lekker rustig op de weg, dus geen problemen. We zijn mooi op tijd op schiphol, dus gaan gelijk naar de incheck balie. Blijkt dat ..... ding pas om 5:00 uur open te gaan, terwijl we er 3 uur van tevoren moesten zijn.. zucht. 3 kwartier kostbare slaap weg. Ach ja, dat mag de pret niet drukken. Het inchecken kost nog even wat moeite, maar met hulp van de super aardige Schiphol mevrouw (niet dus !!) is het gelukt. Nog even een bakkie koffie en hup de douane door. Afscheid genomen van de familie, en jawel ! De reis gaat eindelijk beginnen.

 

We stappen in het vliegtuig naar Londen. Heel super ideaal dat Nathan mee is. WE mogen overal zo doorlopen omdat we een kleintje bij ons hebben. Lekker makkelijk. Dan de vlucht. Toch wel spannend, 1e keer vliegen met Nathan. Maar gelukkig, het gaat helemaal geweldig. Nathan vindt het super in het vliegtuig. Heeft dikke skik daar, en al snel de harten van de stewardessen gestolen :) zit d'r al jong in laugh. De vlucht naar londen verloopt super. En prachtig weer als we in londen aankomen. Op londen met de bus naar het vliegtuig gebracht wat ons naar vancouver zal brengen.

 

Ook incheck naar vancouver loopt goed, dus hup, weer het vliegtuig in. Op weg voor de grote vlucht richting canada. Ook deze vlucht verloopt weer super. Nathan is machtig goed te pas, heeft wel geteld 0 minuten gehuild tjidens de vlucht van 9,5 uur, kortom: We zijn super trots op ons mannetje. Ook met de oren gaat het goed. Dus ook hier geen problemen. De vlucht verloopt erg snel en we zijn inmiddels alweer veilig in canada aangekomen. Nathan is (paar slaapjes tussendoor) nog steeds goed te pas. Nederlandse tijd inmiddels al 23:30 uur maar nog altijd de glimlach op de wangen. Bij marije en jennie iets minder, de slaap begint toch toe te slaan.

 

We zijn in vancouver even wat lekkers gaan eten omdat we 4 uur op de volgende vlucht moeten wachten. Dus tijd om ff een bericht te typen. Hier houden we op, want batterij van laptop is leeg.

 

Kortom: Erg goed gegaan de vlucht, super mooi weer hier, en we genieten ! zie de foto's, en tot de volgende keer!

 

Groeten ons

 

Reacties

Teetske Bovendeur A long time ago

He dudes,
Fijn dat het goed ging.
Via flightaware, konden we precies volgen wanneer jullie vlucht ging, en wanneer jullie landen. Precies op de minuut af. Heel grappig om te zien.Vast leuk boven ijsland en groenland.
Fijne vlucht naar Whitehorse.

Liefs Teetske

Teetske A long time ago

Sorry, ben ik nog een keer.
We hebben jullie vlucht naar Whitehorse ook ingelogd op flightaware, zodat we jullie onderweg in onze dromen ook kunnen volgen naar Whitehorse.

Fijne laatste vlucht.

Weltrusten. ( Is hier nu oo.30uur) ik goa lekker sloapen. Bey, bey....

teetske A long time ago

ehhh... welke foto's???

tanja A long time ago

cool dat little Nate zo goed te pas is! tis ook zo'n lekker mannetje he..(net zien va..)nou jongens fijn dat het zo goed gaat, we blijven jullie volgen. mzzl!!

Eep en anneke A long time ago

Fijn dat het reizen zo goed is gegaan Wij zitten nu achter een zaterdagmorgenontbijtje met onze kleine buurvrouwdemi mar je snurken gemist.

teetske A long time ago

Goedemrgen wij zijn ook lekker wakker.
Het is hier prachtig weer.
Luca heeft al een eind gelopen.
geef ma instructie over hoe je dit moet invullen. Leeftijd he??

WEltrusten, en geen botsingen maken met de camper.

TeetskeJanny en Henk, A long time ago

Mooi dat alles zo goed gaat! Compliment voor jullie allemaal..maar inderdaad ook voor ons kereltje! En inmiddels ook wel aangekomen in Whitehorse nemen we aan. Groet'n van uut Klooster!

merel A long time ago

hoi allemaal,

hoe istie? zijn jullie al in het hotel?
ik ben zoooo jaloers op jullie! wij gaan nooit zo ver!

veel plezier en de gtoeten van merel.

merel A long time ago

gtoeten is groeten :)

Diliana&Rienco&Rosanie&Annalynn A long time ago

Yihaaaa,

Cool. Mooi dat alles zo goed verlopen is. Wij zitten nu aan de bloemkool met worst op de zaterdagmiddag en gaan vanmiddag bier drinken bij Teetske en Harold. Kortom, alles loopt gewoon door.


Jooooooo

vriendje van marije A long time ago

Hartstikke mooi, fijn dat goed gegaan is zo lange vlucht. Had al een sms'je gister avond om tien over negen van Marije. Onderhand ook al in white horse neem ik aan. Succes verder en we lezen wel weer. Rustig aan doen daar. Groetjes liefs.

Eline en Evert A long time ago

Hello,

Fijn dat jullie een goede reis hebben gehad! Maak er wat moois van heh met elkaar :D!

Groetjes,

Ons

Burt en Marion A long time ago

Heej,

Fijn dat jullie goed zijn aangekomen! En heerlijk dat het met Nathan zo goed is gegaan. Geniet ervan! Wij zullen goed op 'vriendje van marije' passen;)
Tot over 3 weken!

Liefs Burt en Marion

Rian A long time ago

Heee vakantiegangersss
Wat een pretbek die Nathan met pa en ma op de foto in vancouver!!!
Veel plezier en geniet ervan na deze lange en best wel slopende reis denk ik!!!
xxRi

Bertha en Gerard A long time ago

Fijn dat alles zo vlekkeloos is verlopen, en vooral voor zo´n klein mannegie, TOP hoor.We zijn ook goed op de hoogte via Jarno naturlijk.Geniet van jullie avontuur, en we zien jullie verslag wel weer.Hey marije dikke kus van ons, en gr voor je zus en zwager en hun zoontje.Xxx
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 25 september in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!