04-09-2012 Dawson City

Door Arno Boxum - 07-09-2012 07:30

Dag allemaal,

 

Vanmorgen zijn we weer op tijd opgestaan om onze reis richting Dawson City en de Dempster Highway te vervolgen. De Camper vanmorgen voorzien van nieuw en schoon water, nog even een belletje naar huis, en hup; Daar gaan we. We beginnen deze dag met regen, maar dat mag de pret niet drukken. Over de snelweg van Mayo naar Dawson City, en hoe verder we gaan, hoe beter het weer wordt. Helemaal geweldig !!

 

Rond de middag komen we aan in Dawson City. Echt een geweldig dorpje (zie foto's) zoals je ze alleen nog in de echte Western films tegen komt. We gaan eerst naar de visitor info center om ons te laten informeren over de Dempster Highway, het weer voor de komende dagen, en wat algemene info. We treffen het "weer" enorm, aangezien het de mooiste tijd van het jaar is om de Dempster te rijden en het weer vandaag en morgen ook geweldig is. We zullen het zien.

 

We gaan weer op weg naar Dempster Highway. Enig nadeel van deze weg: UnPaved.. kortom: alleen graffel weg met vele gaten en bulten. En al na 10 km zijn we al stapel dol van het hobbelen en bobbelen over deze weg. De kastjes van de camper trillen kappot en alle kopjes en borden staan te rammelen in de kast. Maar: Even doorzetten.. wie wat moois wil zien, moet er wat voor over hebben. Nathan vindt het allemaal prachtig. Hoe meer lawaai, hoe meer skik hij heeft.

 

Aan het einde van de middag ( na 71 km hobbelen) komen we aan bij Tombstone Mountain Campground. Een prachtige camping tussen de bergen. Hier gaan we vanacht slapen...

 

Morgen weer verder over de Dempster Highway !!!

 

Groeten ons.

Reacties

jarno 07-09-2012 07:53 {{button-10006}}

Goedemorgen, vanmorgen had ik al een sms van marije dat jullie inmiddels in tok zijn.
fijn om te horen want het laatste contact was dinsdag.
geniet maar lekker van jullie goedkope wijn ;). veel succes daar en geniet evan. groeten liefs.

Henk en Els 07-09-2012 07:58 {{button-10009}}

Jullie hebben het steeds over Mayo... Dan hebben ze daar vast goede mayo ;) ghe

veel plezier

pa en ma boxum 07-09-2012 08:00 {{button-10010}}

Wel erg veel dikke truien werk mensen! Geweldige natuur en echt genieten zien we op de foto's. Arno..goed dat je Nathan vast klaverjassen leert. Hier alles ok..pf en ik zijn begonnen met het hout! Zitten jullie er deze winter ook weer warmpjes bij! Geniet ze en tot ziens!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan