19 en 20-09-2012: Terug in Whitehorse

Door Arno Boxum - A long time ago

Zo begin je aan een prachtige reis en vakantie.. en zo ben je ook weer terug. Na 3 heerlijke en prachtige weken zijn we weer terug in Whitehorse aangekomen. Afgelopen nacht geslapen bij een campsite vlak bij Whitehorse en hopen op het noorder licht. Helaas... niet gezien. Wel hebben we nog genoten van een heerlijk vuurtje en de vakantie nog eens doorgenomen.

 

Vanmorgen (20e) de camper terug gebracht naar Cruise Canada. Ideaal, omdat de eigenaar (Leo) nederlands kan. De camper leveren we in en de taxi heeft ons naar het hotel gebracht waar we vanacht gaan slapen. Daar kunnen we de tassen e.d. al kwijt. Het weer hier in Whitehorse is buitengewoon. Normale temp deze tijd van het jaar is zo'n 8 graden. Vandaag is het hier 18 en morgen zelfs 20 graden. Lekker zonnetje dus daar kunnen we nog een dagje van genieten.

 

We zijn de camper kwijt en zitten nu in het dorp in een restaurantje koffie te drinken. Hierbij dus ook gelijk ons 1 na laatste berichtje. Morgen vliegen we om 11:45 uur uit Whitehorse weg richting Vancouver. Daar moeten we een uurtje of 3,5 wachten voordat we om 18:30 in de avond (canada tijd) naar london vliegen. Dus morgen in vancouver ons laatste berichtje, en dan zijn we al weer thuis als de vlucht goed gaat.

 

Dank jullie allemaal wel voor het lezen van onze verhaaltjes en het sturen van julie berichten. Wij hebben ze iedere keer met erg veel plezier gelezen. Bracht ons toch een beetje bij jullie thuis in NL. Wij gaan hier nog een dagje lekker genieten van het mooie weer en de amerikaanse pizza en rib's uitproberen vanavond :). Wij hebben in ieder geval genoten van een ongelovelijk mooie vakantie en hebben weer veel moois van de wereld gezien. De laptop staat vol met nog veeeeeel meer mooie foto's en video's dus wie het leuk lijkt om ze eens te bekijken komt gerust maar eens langs. In ieder geval is deze reis een grote aanrader voor iedereen die Alaska en Yukon eens wil bezoeken. Wij geven jullie graag info :). Het was hier prachtig !!!! 

 

Als de vluchten goed gaan zien we jullie allemaal weer terug in NL dit weekend of volgende week. Tot snel ...

 

Groetjes van ons !

Reacties

Frank en Jes A long time ago

Tot snel en leuk dat jullie ons zo goed op de hoogte hebben gehouden!
Liefs van ons!

tanja A long time ago

'k zal blij zijn als ik jullie weer een dikke smakkerd kan geven!!Tot snel

Diliana&Rienco&Rosanie&Annalynn A long time ago

Bon voyage...

Ps: het was erg leuk om mee te lezen... Geniet nog even van de laatste uren!

Groeties

Burt en Marion A long time ago

Goeie reis en tot snel!
We zijn erg benieuwd naar alle verhalen en foto's.

Liefs ons

teetske en rosanie A long time ago

Met de woorden van rienco gesproken : Bon voyage..
Behouden thuiskomst, en voor ons nu : Tot morgen, en voor jullie : lekker slapen.

Rienco A long time ago

Ik geloof dat Demi en Rosanie ook meegaan naar Schiphol...

Yihaaaaa!

pa en ma boxum A long time ago

Aan alle mooie dingen komt een eind: dat is een vast gegeven waar je achter komt na zo'n fantastische tijd als je weer terug moet! We hopen jullie zaterdagmiddag weer te knuffelen op Schiphol! Goeie reis terug!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!