Cornville

Door G. Poel - A long time ago

We moesten al om kwart over 6 op, om op tijd de camper op te komen halen. Hier in Phoenix was het nog steeds warm 's nachts was de minimumtemperatuur ongeveer 30 graden celclius. Na snel een croissant en een muffin als ontbijt te hebben genomen pakten wij onze koffers en werden opgehaald door dezelfde taxi als gister. Deze bracht ons naar een hotel vlak in de buurt vanwaar wij opnieuw door een taxi naar de camper werden gebracht. Daar aangekomen kregen we een rondleiding in en om de camping. De camper is bijna 10 meter lang, bijna alles zit er wel in. Er zit een koelkast, vriezer, douche, spiegel, televisie, keuken en een toilet in. Nadat alles geregeld was gingen we met de camper naar een walmart. Dit is een enorme winkel waarin echt alles te koop is. Na 2 uur in de winkel vertoefd te hebben konden we eindelijk afrekenen. Bij het afrekenen van de wijn deed de kassiere moeilijk. In Amerika is het niet mogelijk om alcohol te kopen met kinderen erbij, deze moesten later dus in een alcoholwinkel worden gekocht. Eerst gingen we terug naar de plaats waar we de camper hadden opgehaald omdat de airco het niet deed en het was er inmiddels rond de 40 graden. Deze werd gerepareerd door een reset knopje in te drukken. Onderweg naar de eerste camping kwamen we een mooi landschap tegen met veel cactussen en vele bergen. Hierna reden we naar onze eerste camping nabij  Cottonwood in Cornville. Hier was een mooie camping met plaatsen onder bomen. Met nog een zwembad was het er prima uit te houden. De pizza uit onze eigen oven had een iets donkerdere bodem dan gewenst maar smaakte toch goed.

Reacties

Corrie Brogt-Poel A long time ago

Ilona gefeliciteerd met je verjaardag. Ik vind het geweldig dat we anno 2012 zo met jullie Amerikaanse reisavonturen kunnen meeleven. Van de Grand Canyon heb ik vele foto's en films gezien dus daar kan ik mij wel iets bij voorstellen. Ik wens jullie een plezierige voortzetting van jullie trip. Hier in Bennebroek is het wisselvallig weer, zo schijnt de zon en zo genieten de plantjes weer van de zegen van boven. Wij volgen de Olympische spelen voor jullie. Het gaat goed met de medaiilles . Veel plezier en tot mails. Corrie

ank hersbach A long time ago

hoi allemaal ,jullie genieten met volle teugen ,leuk om jullie reisverslag te lezen .
Laatste nieuws over Wim ,mocht zaterdag naar huis het overviel ons wel
,donderdag operatie en zaterdag naar huis ,smorgens nog infuus , twee catheters,en s,middags hup naar huis met de nodige medicijnen ,het gaat redelijk ,mag 6weken lang z,n knie niet buigen heeft hiervoor een brase met stalen baleinen en draagt een elastische kous 24 uur en loopt op krukken .
Het weer is erg wisselvallig zo is het warm en zo regent het tropisch met andere woorden jullie missen niks .
Ilona gefeliciteerd met je verjaardag 16 ??,
.
groetjes Wim en Ank

Truus Poel A long time ago

Met de poes, al wil hij mee naar bed,wat ik dus niet goed vind, gaat het goed. Ook floreert het konijn uitstekend. Verder weet ik nog te melden, dat op de dag van jullie vertrek de Schipholtunnel om 9 uur was afgesloten. Vanmorgen reden de treinen vanuit Uitgeest niet volgens schema, omdat de bliksem was ingeslagen. Dat is wat jullie allemaal missen. Uit de taart begrijp ik, dat Ilona haar verjaardag heeft gevierd. Geniet van de mooie natuur. Ik vind het leuk om jullie belevenissen te lezen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!