Bryce Canyon 2

Door G. Poel - 14-08-2012 06:53

Op 13 augustus wilden we de zonsopgang in Bryce zien, maar doordat we ons versliepen ging dit niet door.  We stonden dus later op dan gepland. Na de koffie gingen Mariska en Ilona nog even zwemmen. Hierna reden we door naar Bryce. Hier genoten we van het mooie uitzicht bij de verschillende uitkijkpunten, waar we nog een paar kleine eekhoorns zagen. Nadat we in een souvenirswinkel nog een aantal mooie spullen zagen, gingen we op zoek naar de pendelbus. Deze vonden we al vrij snel. Nadat we 10 minuten gewacht hadden op de pendelbus, stapten we uit bij het inspiration point. Hier hadden we een prachtig uitzicht van de rode rotsen die puntvormig waren. Na een klein buitje zagen we een trial die er leuk uitzag. Dit was de navaja loop. Deze was 1,3 mile (iets meer dan 2 kilometer). Bij deze tocht maakten we eerst een heleboel bochten naar beneden, waardoor we de puntvormige rode rotsen op een andere manier te zien kregen. Hier hebben we wederom vele prachtige foto's gemaakt. Na het dalen was er een stukje vlak en daarna weer flink stijgen. Toen we boven aankwamen moesten we nog rennen om de bus te halen. Nadat de bus ons had afgezet gingen we naar de camping welke in het park van Bryce is. Dit was maar een paar mi nuten rijden. Mariska en Ilona gingen daar zwemmen, terwijl de rest de pannenkoeken klaarmaakten. Na gegeten te hebben gingen we snel terug naar het park om te kijken naar de zonsondergang. Helaas zaten de wolken ervoor, waardoor we de zon niet zagen. Het was overdag een prima temperatuur, ongeveer 25 graden. Na een koek en wat chips gingen we slapen.

* ik heb per ongeluk Bryce Canyon verwijderd, vanwege het langzame internet hier drukte in per ongeluk verkeerd. Ik hoop dat deze terug kan worden gehaald.

Reacties

Truus Poel 14-08-2012 16:15 {{button-9283}}

Ton had wel je berichten gelezen, maar nog geen reactie gestuurd, omdat hij niet wist hoe je dat moest doen. Dit is dus meteen een demonstratie voor hem op je eigen laptop.
Het lijkt me fijn voor jullie, dat de temperatuur wat lager is. Toch schijnt het jullie niet te deren, want jullie zijn ondernemend genoeg. Het bericht over Bruce Canyon vertel je ons later wel. Je kunt niet alsmaar op je computer sleutelen. Geniet van je vakantie. Zoiets maak je geen tweede keer mee. Groetjes.

ank hersbach 14-08-2012 23:03 {{button-9304}}

jullie topografie word top, handig voor de meiden op school !alle dagen weer nieuwe avonturen met de camper iedere keer leuk om te lezen ,hebbben jullie een uitschuifbare camper ? of is het een huis op wielen ? malle vragen, ik ben gewoon nieuwsgierig ?
Bruce Canyon staat het er volgens mij nog op!
groetjes Wim en Ank
p.s
A.s donderdag gaan de hechtingen uit wim z,n knie 18 stuks

ank hersbach 15-08-2012 23:07 {{button-9345}}

gaan jullie nog langs StGeorge ? het staat zo mooi op de kaart ik ga het opzoeken via google

Ronald 16-08-2012 01:15 {{button-9349}}

Het is een camper met eenslide out, zodat als we stil staan de camper breder kan worden gemaakt. Ja, vandaag hebben we borden met StGeorge gezien. Veel sterkte met Wim zijn knie.Het stukje van bryce canyon wordt overnieuw geschreven.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan