Morro Bay

Door G. Poel - A long time ago

Op 21 augustus stonden we wat later op. Mariska ging hardlopen en intussen zorgde de rest dat het ochtendeten klaar stond. Na het eten ruimden we de camper helemaal op. We gingen nog zwemmen en douchen voordat we richting de kust vertrokken. We aten vroeg in de middag, zodat we in één keer door konden rijden naar de camping. Op de weg naar de pacific ocean kwamen we veel boerenland tegen van een halve mijl bij een halve mijl. Het laatste deel van de reis waren er meer bergen en bochten waarbij we nog een paar mooie bergen zagen. We kwamen al vroeg in de middag aan op de camping. de temperatuur hier was rond de 20 graden. Het was er bewolkt en er stond een sterke wind. Nadat we een plek hadden reden we naar de oceaan. Hier aangekomen kwamen we op een strandje met stenen en rotsen. Nadat we het koude water hadden gevoeld maakte we nog een paar mooie foto´s met de oceaan op de achtergrond. De watertemperatuur was ongeveer 12 graden. Na dit kleine strandje vertrokken we naar een strand met meer zand. Hier voelde we opnieuw aan het koude water. Met de bewolking was het te koud om te zwemmen in de oceaan. Nadat we wat boodschappen deden en Stefan ons trakteerde op ijs gingen we terug naar de camping. Hier gingen we zwemmen en ontdekte daar een bloedheet bubbelbad. Nadat we hadden gezwommen en gedouched gingen we eten. Na het eten speelden we nog een aantal kaartspellen en gingen naar bed.

Reacties

Peter en Ans A long time ago

Ineens druppelen al deze verslagen binnen van jullie grote avontuur. Het gaat goed, zo zie ik. Maar jullie hadden dit weekeinde beter kunnen zwemmen in de Noordzee. Die was lekker warm.
Stefan en Ilona, nog gefeliciteerd met jullie verjaardag.

ton poel A long time ago

stefan en ilona gefeliciteed met jullie verjaardag wel bijzonder je verjaardag vieren zo ver weg ik begrijp datjullie flink hoger zitten i.v.m.temp geniet er maar lekker van want bijzonder is het wel zo,n trip hier was het in weekeind 30 tot36,8graden mij te warm wel gehooid grote balen zonder plastic veel plezier en tot wederbericht doi.

dick A long time ago

Hoi, Ik zie dat jullie tussen San Francisco en Los Angeles bij de kust gekomen zijn. Is het nu de bedoeling dat jullie eerst naar boven gaan en dan weer naar beneden? Ik zelf vind San Francisco mooier dan L.A. Is de camper al ingeleverd? Ik zie de berichten veder wel, groetjes, ook van Ria.

Truus Poel A long time ago

Een heleboel berichten heb ik gelezen. Ik heb een paar dagen gefietst met zeer warm weer. Dus had ik een grote zonnehoed om me wat te beschermen. We hebben het huis van Agaath bewonderd, waar je zelfs kunst voor de deur hebt en een grote vijver. In Zuid-Schermer heb ik koffie gedronken Bij Jeanne Zonneveld-Kraakman. Ze was een dochter van Jan Kraakman uit Zuid-Schermer en haar moeder heette Pepping en kwam uit Limmen. Is zij nog familie van Lilian? Groetjes.

Ingrid A long time ago

Hallo allemaal!
De reis met de camper zit er bijna op he zag ik op jullie schema thuis; Nu op naar San Francisco daar woont mijn tante en zij is nu op weg naar Nederland voor een paar dagen (echt amerikaans kort snel en hevig]
Ik weet dat er soms een behoorlijke wind vanuit zee kan zijn en de oceaan daar is altijd te koud om te zwemmen hoor
SF is een hele leuke stad neem de tijd ervoor en de reis langs de kust naar LA is ook zeker de moeite waard Ben benieuwd naar al jullie verhalen daarover
Liefs Ingrid

ank hersbach A long time ago

wat gaat het snel alle dagen weer nieuwe avonturen we kunnen nog 10 dagen van jullie reis genieten ,de tempratuur is heerlijk aan het schommelen bij jullie het word bijna Nederland !.Afgelopen weekend was het tropisch warm 35 graden te warm om iets te doen !
groetjes Wim en Ank

ank hersbach A long time ago

wat een mooie foto,s alleen ik mis Lilian op de foto,s !waar is de fotograaf ? oehoe ..
groet Ank.

Trix en Peter A long time ago

jullie genieten volop
leuk om de verslagen te lezen
ook bijzondere verjaardagen zo ver van huis'
Groetjes van ons en doe voorzichtig

knuffel van ons voor allemaal
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!