San Francisco 2

Door G. Poel - A long time ago

Zondag de 26e koersten we na een looprondje van Mariska en George bij de Seqouia highschool zwemmen door de anderen en een fastfood ontbijt eerst af op het Golden Gate park. Geen gek idee, het was er druk met mensen die eropuit gingen. Een chineeese party één tafeltje naast ons zette de transistor aan en danste er vrolijk op los. Net toen we verderop gingen werden we nog even aangesproken. We zaten op een tafel in het park die door hen gehuurd (!!) was voor de zondag. Zo kan je uiteraard ook een park commercieeel maken. Het bleek om 50 dollar per tafel (gewoon picknicktafeltjes in het park) te gaan dat ze hadden betaald. Het telefoonnummer op de zijkant van de tafel gaf toegang tot het reserveringsbureau. 

Na deze ontmoeting leek chinatown ons wel iets. De vele winkeltjes aldaar leidde tot enkel nieuwe t-shirts. De vorige avond hadden we in ons motelletje even 2 wassen gedaan, dus we hadden ze niet direct meer nodig.  

Na een onverwachtte tussenstop op treasury island ( de schatten waren helaas op) toch nog even de avond in sauselito geweest en bij een snelle italiaan de avondmaaltijd genoten. Iedereen was prima te spreken omdat de bestelling binnen 5 minuten compleet op tafel stond. Waar de meeste mensen even de tijd voor het eten willen hebben de poeltjes ( vooral de jeugdige) liefst direct het eten op tafel. 
Alles smaakte ook nog eens prima dus de stemming was geweldig op de terugreis over de GG Bridge naar ons motel.
Nog even een spelletje kaart in de late avond voor het naar bed gaan en de dag was alweer om. 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!