naar Santa Barbara

Door G. Poel - 31-08-2012 05:50

Maandag de 27e is de reisdag naar het zuiden.

We hadden veel km's te doen, maar met een prima auto, goede wegen en veel proviand mee liep de reis voorspoedig. De mannen waren vandaag om en om chauffeur.

Net boven de Pismo state beach raakten we de pacific coast weer en namen we een duik in dit maal zwmbaar water. Het is slechts enkele 10-tallen km's zuidelijker dan Moro Bay waar we eerder met de camper langskwamen, maar het was enkele graden warmer water waardoor we nu wel lekker in de pacific konden zwemmen. Het vermoeden is dat Pismo het noordelijkste plaatsje is met een warme golfstroom.
Even verder aan de kust een bosbrand waar we langs kwamen. Georganiseerde acties met groot materieel is een specialiteit van de amerikanen. Volop blushelicopters en bluswagens waren ingezet en we zagen een laatste zichtbare brand door een blushelicopter gedoofd worden.  

Daarna op santa Barbara af waar we na enige discussie uiteindelijk de juiste motelkamers kregen. Via booking.com was er voor 6 personen besteld, maar slechts voor 4 doorgeboekt naar het motel. Het zwembad was hier geweldig waardoorr we 's avonds bij het motel bleven en niet naar de kust hoevden te rijden. 

's avonds nog even tussendoor de subways benut voor een paar overheerlijke broodjes. Soms is een internationale keten een zegen. 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan