Dag 4 eerste autorit

Door Roel van den Broek - 07-09-2012 04:43 Het is alweer donderdag, wat vliegt de tijd voorbij. Het is alweer tijd om New York te verlaten! 's Ochtends om 7 uur hadden we de wekker gezet om alle spullen te pakken en douche, 8.50 werden we alweer opgehaald door de taxi. Door de taxi werden we afgezet op het vliegveld van Newark, daar kregen we onze auto. Een chrysler is het geworden waar echt alles op zit wat je in een auto kunt bedenken, van tvscherm tot automatische deuren die met de afstandsbediening open gaan en dicht gaan. Toen kon onze reis beginnen richting het zuiden, we zijn eerst naar lancaster gereden waar de Amish people nog wonen. Alles doen ze met paard en wagen en zien er nog erg ouderwets uit, precies zo als in de film. Na een paar rondjes over het platteland te hebben gereden was het alweer 5 uur en moesten we nog 2 uurtjes rijden na Washinton DC. Hier hebben we een Motel dicht bij het centrum gevonden, hier zitten we dan ook weer 2 nachten. Morgen gaan we de hele dag de stad in, vanavond word het een lekker rustig avondje.

Reacties

Luuk 07-09-2012 08:24 {{button-10013}}

jooow haha gaaf!.. en waren die amish people niet jaloers op jullie vervoersmiddel? ik heb ze ff opgezocht op google want ik heb de film nog niet gezien, ben er nu achter dat het een mennonitische, rigoristische protestantse geloofsgemeenschap in Noord-Amerika is. dus.. veel plezier in Washington!

marleen en paul 07-09-2012 21:16 {{button-10033}}

Leuk om even terug in de tijd te gaan, weer een ervaring rijker.
Groetjes en geniet. xxxx

Wiel en Henny 07-09-2012 22:34 {{button-10036}}

Zo nu hebben jullie ook even een idee hoe het hier bij ons zo'n vijftig jaar geleden was. Wij noemen dit; Vroeger!!
En jullie lachen ons dan altijd uit.
Met zo een ' dikke' auto voelen jullie je zeker echt op zijn Amerikaans. Geniet er maar van, eenmaal thuis heb je weer je oude brikkie. Groetjes en nog een fijne trip.

Henny 07-09-2012 22:36 {{button-10037}}

PS. Hebben jullie geen internet in de auto?? Het fotoalbum wil trouwens niet erg vlotten....
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan