Yellowstone

Door Rob & Mary Kempers - 14-09-2012 01:54 Ja hoor daar zijn we weer. Dinsdag 11 sept. lange dag naar Yellowstone west. Onderweg in het begin erg fraai door de bergen vervolgens door veel landbouw. Na inchecken hotel, naar Old Faithful, bekende geiser in Yelleowstone, gewacht tot zonsondergang en de eruptie die telkens om de 90 tot 120 min. plaats vindt. Een mooi schouwspel. Volgende dag woe. 12 sept. waren de boomtakken bij het hotel bevroren (gesproeid voor het gazon) kortom nachtvorst. Twee flinke wandelingen naar een waterval gemaakt, altijd weer een mooi gezicht. Later in de middag bij een meer gegeten. Gegeten in het dorp en Mary heeft kleding gewassen. Donderdag 13 sept. na het ontbijt richting Old Faithful en hebben onderweg gestopt voor de Visarend te fotograferen. Nadien nodige keren gestopt bij geisers (het stikt er van in Yellowstone). Toen zijn we langs het Yellowstone meer gereden en geluncht. Onderweg weer naar het hotel een mooi schouwspel van 65 Bizons, een groot koppel die tevens de weg overstaken. Wordt vervolgd.

Reacties

Martin en Reina 14-09-2012 08:34 {{button-10264}}

Fraaie trip en weer mooie momenten beleefd genieten jullie er maar van. Er is gestemd en jullie worden via en advertentie bedankt voor de politieke keuze.
Fijne reis verder en groeten uit Gouda.

Joop en Ceciel 14-09-2012 11:32 {{button-10278}}

Wat hebben jullie al veel gezien en genoten en nog niet eens op de helft van de reis.
Wij zijn nu in Spijkenisse.
Bellen Monica af en toe.
Hier is de herfst begonnen na een mooie nazomer.
Groetjes en liefs van Joop en Ceciel.

Dick en Anneke 14-09-2012 23:14 {{button-10303}}

Wij zitten weer in onze residentie in Hoenderloo en hebben vanavond op de Wildbaan gestaan, is iets anders dan Bizons voor je neus zien over steken.
Het was vandaag een akelige natte dag en een mooie zonnige avond.
Geniet en rij voorzichtig.
Groeten van Dick & Anneke
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan